Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина показала свою вечерю в Польщі: бідненько, зате корисно

Роман Сасанчин два рази здобував перемогу на самому популярному талант-шоу України "Голос країни". Й обидва рази у команді Тіни Кароль. Щоправда з різницею майже у 10 років.

Після своєї другої тріумфальної перемоги на “Голосі” життя Романа почало цікавити велику кількість людей, та в більшості дівчат. І це не дивно, адже він виріс доволі симпатичним молодим чоловіком. Але серце Роми вже зайняте, до того ж дуже давно.

Супутницею Романа стала дівчина, на ім’я Іванна, зараз вона блогер і трохи старша за свого коханого, проте це не заважає молодій парі бути щасливими та нести відповідальність за родину. Іванна і Роман вже одружені, а також разом виховують донечку Елізабет. Молодята вже навіть встигли повінчатися, бо планують прожити разом все своє життя. Тому для них ця священна процедура має великий та важливий сенс.

Так, вже понад рік Рома та Іванна є повноцінною молодою родиною, яка живе за своїми правилами. Та попри вік, вони не дозволяють батькам керувати їхнім сімейним побутом та вихованням дитини. Звісно, бувають складнощі, але з малюками інакше не буває, бо це велика відповідальність.

Іванна демонструє у соцмережах своє життя молодої матусі. Та варто сказати, в неї є багато прихильників, за дівчиною дійсно цікаво стежити, адже вона щира. Тобто демонструє своє життя без прикрас. Так, днями дружина Романа показала, чим вона вечеряє, поки перебуває з маленькою Елізабет у Польщі.

Вечеря Іванни
Вечеря Іванни

Отже, вечері у дружини співака Романа Сасанчина не розкішні, проте смачні й корисні. Овочі – це завжди корисно, бо вони наділені вітамінами. Та й до того ж від них не набирають зайву вагу, а це означає, що овочі можна їсти у великій кількості та у будь-який час.

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?