Олександр Пономарьов показав усіх своїх дітей від різних жінок: синочок-кучеряшка та дорослі дочки-леді

Золотий голос України Олександр Пономарьов виховав двох дочок і одного сина. У співака завжди складалися найпрекрасніші стосунки з його спадкоємцями, і це не змінюється з роками.

Відомий український співак Олександр Пономарьов є біологічним батьком лише для двох дітей, але фактично має трьох спадкоємців. Коли він зустрів свою першу дружину, Олену Мозгову, з якою перебував у цивільному шлюбі, в неї на руках вже була дочка Зоя від попередніх стосунків.

Олександр Пономарьов показав, як виглядають його троє дітей

Особистість батька дівчинки невідома, адже зірки ніколи її не розкривали. Втім, Олександр полюбив маленьку красуню як рідну і вкладав у неї все, на що був здатний. Незабаром у цих стосунках з’явився первісток виконавця — дочка Євгенія, яка попри те, що генетично пов’язана зі своєю старшою сестрою лише через матір, дивує схожістю з нею як зовнішньо, так і за характером.

Олександр Пономарьов показав, як виглядають його троє дітей

Коли стало відомо про розлучення Олександра Пономарьова та Олени Мозгової дівчата підтримали їхнього батька. Розрив був складним, і дочки навіть деякий час жили саме у Олександра. Однак, незабаром виконавець знайшов своє щастя у стосунках з Вікторією Мартинюк.

Тоді у нього з’явився перший син, якого також назвали Сашком. Хлопчик більше схожий на матір, має розкішні кучері та типаж зовнішності бейбі-фейс. Розкішні дані цілком можуть послужити хлопцеві у майбутньому для театральної або модельної кар’єри.

Однак, шлюб з Вікторією також протривав недовго. Згодом стало відомо, що Олександр Пономарьов не був вірним, а також мав серйозні проблеми у стосунках з дружиною. Пара розійшлася. Тим часом Олена Мозгова закохалася в Девіда Аксельрода та народила у стосунках з ним маленьку донечку. Таким чином у Жені та Зої з’явилася сестра. Вікторія Мартинюк також знайшла своє щастя і також народила ще одну дівчинку, тож у Сашка Пономарьова взагалі троє сестер.

Нещодавно Олександр Пономарьов вирішив нагадати своїм фанатам, як виглядають його прекрасні діти і оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram сімейне фото, на якому постав поруч з ними.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.