Вчепився руками та ногами і тримається як може: після втечі з України Влад Яма показав, як йому непросто

Знаменитий український хореограф Влад Я пригадав своє минуле на телебаченні та вразив кадром. Чим на цей раз заінтригував своїх шанувальників зірка?

Творчий шлях Влада Ями на українському телебаченні був доволі непростий. Вперше він з’явився перед камерами у проєкті “Танці з зірками”, де брав участь разом з Наталією Могилевською. Було місце і для піару, адже танцюриста активно підозрювали у романі зі співачкою, і дана історія тривала понад декілька років, поки не стало відомо, що чоловік одружився.

Влад Яма показав, як йому непросто

Влад Яма розповів про своє життя у Сполучених Штатах
Влад Яма показав, як йому непросто

З тих пір Влад був постійним зірковим гостем на різноманітних телепередачах. Втім, після початку повномасштабної війни в Україні хореограф зник з інформаційного простору. З 24 лютого він також не публікував новий контент і обходився лише постами про війну.

Фанати здогадувалися, що це може означати втечу артиста за кордон, і мали рацію. Через декілька місяців Влад дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що дійсно виїхав разом зі своєю сім’єю до Сполучених Штатів Америки. У Флориді він знаходиться по сей день.

Ба більше, йому навіть вдалося знайти постійну роботу. Тепер Влад викладає у місцевій танцювальній школі, і продовжує тримати зв’язок з фанатами через соціальні мережі. Також велику частину його часу займає благодійність. Влад постійно говорить про те, що вважає себе набагато кориснішим саме в Америці, де йому вдається збирати гроші та направляти їх в Україну. Втім, це його не оберігає від масової критики навіть від колег. Що вже казати про звичайних користувачів.

Втім, про своє минуле знаменитості в Україні Влад аж ніяк не забуває. Наприклад, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці архівні кадри, на якому постав у студії програми “Хто зверху” під час конкурсу на скляній дошці. Влад тримається руками і ногами за платформу і намагається як можна довше залишатися на її поверхні.

Нагадуємо, що дана програма втратила одного зі своїх ведучих, адже Сергій Притула заявив, що більше не буде брати участь у розважальних шоу. Леся Нікітюк поки що не обговорювала з журналістами можливість появи програми на українських екранах.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.