Розкішний палац у золоті з мармуром та оксамитом: Камалія показала дім, який залишив їй екс-чоловік Захур

Не так давно знаменита українська співачка Камалія зізналась, що її шлюб пережив серйозну кризу і було прийняте рішення про розставання. Як пара живе після розлучення?

Напередодні 24 лютого пакистано-британський бізнесмен Мохаммад Захур забрав своїх дочок від співачки Камалії до Великобританії, де родина ховається по сей день. Артистка напроти не захотіла покидати свою домівку і зустріла ворога в своєму будинку разом з матір’ю Інною Петрівною.

Мужність артистки вражала. Вона виявилася однією з небагатьох зіркових матерів, які попри серйозну небезпеку залишалися в столиці та боролися на інформаційному фронті.

Камалія показала дім, який залишив їй екс-чоловік Захур

Камалія вперше розповіла про свою онкологію
Камалія показала дім, який залишив їй екс-чоловік Захур

Ба більше, співачка понесла великі втрати. Улюбленці Камалії загинули в конюшнях, і хоча артистка намагалася пробитися до своїх коханих коней, в неї це не вийшло. До тварин її співробітники потрапили вже пізніше і змогли врятувати певну частину.

Згодом бізнесмену таки вдалося вмовити свою дружину покинути Україну та евакуюватися. Зірка приїхала до чоловіка та дітей, які на той момент проживали у старшої дочки Захура Тані. Між жінками розгорівся небувалий конфлікт. Падчерка Камалії виявилася дочкою росіянки, а тому гостро реагувала на усі вислови співачки. Врешті-решт, артистка прийняла рішення поїхати додому і залишила сім’ю. Захур прийняв сторону своєї дочки, чим серйозно ускладнив стосунки з дружиною. Згодом зірка зізналася, що вони розлучаються.

Як виглядає палац Камалії і Захура
Камалія показала дім, який залишив їй екс-чоловік Мохаммад Захур

Зараз співачка проживає у своєму розкішному палаці, в якому колись будували сім’ю з колишнім чоловіком. Будинок виглядає доволі велична і може похизуватися з нерухомістю найбагатших українських зірок.

Камалія показала дім, який залишив їй екс-чоловік Мохаммад Захур

Це декілька поверхів, панорамні вікна, басейн, величезна територія навколо, мармурові підлоги, меблі з оксамитом та позолотою, висячі кришталеві люстри, малюнки та мозаїки, на стінах, величні колони та зала, де колись артистка влаштовувала вечірки. Інтер’єр виконаний у стилі еклектика, адже поєднує в собі східні та класичні мотиви.

Саме у цьому палаці родина прожила близько 20 років, і хто знає, можливо для шлюбу артистки не все втрачено.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.