Як звучить ім’я єдиної вовчиці, яка змогла приборкати норовливого Олега Винника: жінка не з простих

Олег Винник відомий та неймовірно популярний український артист, якого довгі роки всі жінки світу вважали повелителя вовчиць завзятим холостяком.

Життя Олега Винника ніколи не було на показ, оскільки він вважає, що в першу чергу у житті артиста прихильників має цікавити творчість, а не брудна білизна. Саме тому, Винник ніколи навіть не розмовляв на особисті теми, а тим паче не розповідав про свою кохану жінку. Яка, виявляється, завжди була поряд із ним.

Чому Таюне і Олег Винник ховають сина
Таюне і Олег Винник

Насправді коли Винник тільки з’явився на сцені, його одразу всі почали вважати найзавиднішим холостяком України. І це відбулося саме через те, що Олег не афішував інформацію про свою родину. І варто сказати, йому це вдалося просто віртуозно. І досі ще дехто навіть не підозрює про його особисту історію життя.

Згодом Винник став повелителем вовчиць і зібрав свою мільйонну аудиторію, яку здебільшого складають жінки. Тому, не дивно, що Олега вважали завидним холостяком. Та насправді, артист вже дуже давно перебуває у шлюбі й виховує повнолітнього сина, який, до речі також абсолютно невідомим і взагалі не любить публічності. Саме тому його фотокарток навіть немає в соціальних мережах.

Тож, дружиною самого володаря вовчиць є його незмінна бек-вокалістка Таїсія Сватко, більш відома, як Таюне. І як стало відомо, вони з самого студентства разом. А своє весілля пара молодят відгуляла у селі, до того ж дуже гучно. Все життя Олег і Таїсія їздять разом різними містами з концертами та ніколи практично не розлучаються.

Сумісність Таюне та Олега Винника за гороскопом
Дружина Олега Винника

І навіть зараз Винник з дружиною разом поїхали жити та лікуватися у Німеччину, де живе їхній син. А також, Винник лікує серйозне захворювання, яке не дає йому можливості виходити на сцену.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.