Потап нарешті досяг бажаного: Настя Каменських взяла на руки малюка і не може стримати свого захоплення

Знаменита українська співачка Настя Каменських неодноразово обговорювала з журналістами можливість поповнення в її родині публічно, однак пряму відповідь не дає.

Відома українська співачка Настя Каменських багато років інтригує своїх фанатів імовірної вагітністю. Однак новини про цікаве положення все ніяк не надходить. Артистка ставиться до бажання шанувальників почути про її вагітність зрозумінням: таким чином вони демонструють свою любов до кумира, адже немає події щасливішою, ніж поява дитини.

Паска від Насті Каменських
Настя Каменських взяла на руки малюка

Незадовго до початку повномасштабної війни Настя Каменських і Потап давали ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що обидва мріють стати батьками. Якщо Настя Каменських не змогла дати чіткої відповіді, які плани має на поповнення в сім’ї, то Олексій заявив, що хоче стати багатодітним батьком.

Настя Каменських взяла на руки малюка

Коли ж співачка повернулася з Іспанії, то першим ділом заінтригувала своїх фанатів округлою фігурою, яка могла говорити, що вона при надії. Втім, Настя Каменських публічно спростувала дану новину та повідомила, що на народження дитини найближчим часом чекати не варто. Натомість Настя Каменських не відмовляє собі у задоволенні спілкуватися з дітьми, і регулярно з’являється на публіці з маленькими українцями.

Як наприклад нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри з дітлахами. На знімку зірка постала з малюком на руках, і звісно користувачі мережі не могли не помітити, наскільки співачці пасує материнство.

Знімок був зроблений у рамках поїздки зірки у Луцьк. Настя Каменських відвідала дитячий центр, який опікується пацієнтами з аутизмом.

Нагадуємо, що за офіційною версією, Настя Каменських дітей не має. Натомість у її чоловіка Олексія Потапенко є син від попереднього шлюбу з Іриною Горовою. Також продюсер виховував у цьому союзі падчерку Наталію, яка є рідною донькою його друга Юрія Горового.

Діти залишилися жити з рідною матір’ю. Стосунки у Насті Каменських з пасинком Андрієм не склалися. Вони ставляться одне до одного із взаємною повагою, але зайвий раз час разом не проводять.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.