Чоловік Руслани Писанки показав, з ким живе після втрати дружини: у подружньому будинку він не самотній

Вдівець покійної Руслани Писанки Ігор Ісаков веде закритий образ життя, але нещодавно показав журналістам, як виглядають його будні без коханої дружини.

Останні 10 років Ігор Ісаков був найближчою людиною для Руслани Писанки. Акторка оточила себе лише найріднішими та найдовіренішими особистостями, такими як матір, коханий чоловік, декілька найближчих друзів.

Чому Руслана Писанка відмовила Владу Ямі
Чоловік Руслани Писанки показав, з ким живе після втрати

 

Мама Писанки пішла з життя у розлуці зі своєю дочкою. Жінка хворіла на рак останньої стадії, і коли Руслана опинилася в Німеччині, чекала на неї в Україні. За тещею доглядав Ігор Ісаков, який і був поруч з нею в останні хвилини.

Чоловік Руслани Писанки показав, з ким живе після втрати

Пізніше Ігор рушив благовірної за кордон, після того, як отримав на руки відповідні документи. Чоловік до останнього вірив, що акторка поборить діагноз та виживе. Адже саме так вона йому сказала. Лише пізніше він зрозумів, в яких ілюзіях перебував. Про це Ісаков вперше в житті зізнався у сюжеті “Життя відомих людей”.

Руслана Писанка із чоловіком
Чоловік Руслани Писанки показав, з ким живе після втрати

Повернувшись додому він вирішив нічого не змінювати, щоб залишалося враження, що господиня досі вдома, хазяйнує і завжди присутня. У маєтку велика кількість спільних фотографій пари, нажитого майна та предметів, якими користувалася лише Руслана.

Ісаков досі не може відійти від своєї втрати і виглядає розгубленим. І хоча в будинку йому самотньо, цю самотність прикрашає пухнастий улюбленець, який носить прізвисько Кіт.

Скоро настане річниця смерті Писанки, але ні її рідні, ні друзі, ні колеги досі не звиклися з думкою, що її вже немає. Руслана завжди освітлювала усе навколо своєю присутністю, і навіть після своєї кончини, її фотографії, відео з нею, інтерв’ю залишають неймовірно світле почуття.

Нагадуємо, що у шлюбі Ігор та Руслана прожили більше 10 років. Пара разом худла, набиралась нового досвіду, будувала спільний маєток і насолоджувалася життям звичайних людей. Єдиним спадкоємцем акторки є саме її вдівець, адже дітей у Руслани не було, і в останні роки свого життя вона дізнавалася, що не хоче мати спадкоємців і змирилася з тим, що надала їй доля.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.