Неля Шовкопляс вже переймається: Єгор Гордєєв показав фото, на якому неймовірно схуд – не вистачає дружини

Відомий та дуже популярний шоумен і телеведучий Єгор Гордєєв став незмінним обличчям каналу 1+1. А також Єгора вже не уявляють без його чарівної співведучої Нелі Шовкопляс.

Гордєєв дуже цікава особистість, окрім того, що він багато років пропрацював телеведучим, він ще й є автором власного шоу, яке, наразі, на жаль, не знімають. Гордєєв вигадав чудове шоу “Твій день”. Саме там чоловік намагався розповісти про реалії українців та відомих зірок. Контент був більш розважальним, але в ньому була не мала частка серйозності. Адже кожен проєкт будується на драматургії з урахуванням потреб цільової аудиторії. І Єгор влучно все розрахував, тому що він є справжнім професіоналом своєї справи.

Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

А от тандем Єгора Гордєєва та Нелі Шовкопляс дійсно став незамінним на ранковому шоу “Сніданок з 1+1”. До того ж їм приписують роман, але все це лише чутки, оскільки Неля давно заміжня жінка та мама двох синів. А от Єгор холостякує, і здається, поки що він навіть не збирається будувати стосунків.

Хоча любовні справи це дуже непередбачувана річ, можна зустріти людину будь-де та в будь-який час. Ніколи не вгадаєш хто стане твоєю долею. Любов не можна спланувати чи задати їй якусь певну задачу. І насправді є такі люди, яким просто долею не передбачено мати стосунки чи родину. Можливо Гордєєв підпадає під цей відсоток.

Та мало хто знає, що взагалі відбувається в особистому житті Єгора, адже він дуже рідко погоджується говорити на ці теми. Навіть немає жодної інформації про його стосунки з жінками у минулому. Але відомо одне, Гордєєв чекає справжнього кохання. І це правильно, не можна розпилятися, якщо хочеш чогось гідного.

Видно, що без жінки Гордєєв не надто слідкує за собою, бо в його житті нещодавно був період, коли він мав проблеми з вагою та завжди майже виглядав досить набряклим. Але останнє фото у мережі дуже налякало прихильників Гордєєва. Чоловік дуже схуд, і це відбулося якось різко, тому й викликало багато переживань. Та начебто ведучий не має проблем зі здоров’ям.

Схожі статті

“Отримали головні ролі”: Оля Полякова розповіла про знімання у голлівудському фільмі з 19-річною донькою

Ви вважали, що Оля Полякова та її старша донька Марія — лише чудові співачки? Вони мають значно більше талантів. Навіть здатні без кастингу отримувати головні ролі у самому Голлівуді!

Син росте справжнім серцеїдом: нащадок Тіни Кароль потрапив в об’єктиви камер — черга наречених вишикувалась

Веніаміна Огіра цілком можна назвати сином маминої подруги. Щоправда, мама також дуже непроста — сама Тіна Кароль. Чим виділяється юнак серед однолітків? Нумо розбиратися!

Забив гол, але не у ворота: 22-річна донька мільйонера Ігоря Суркіса вагітна від гравця київського “Динамо”

Київське "Динамо" — один з найуспішніших футбольних клубів України. Та навіть серед його гравців є особливий щасливчик, який отримав не лише контракт, а й кохання доньки власника клубу Ігоря Суркіса.

Фентезі-сходи і напівлисе дерево: Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера

Олександр Педан перетворив своє житло на комірку Гаррі Поттера. Як виглядає зараз квартира телеведучого і як дійшло до цього? Деталі в нашому матеріалі.

Джамала показала, як змінилася після появи 3-го сина: до багатодітності була не готова, і це не приховати

41-річна Джамала показала, як змінилася після появи в її родині третього сина від бізнесмена Сеїт-Бекіра Сулейманова. Зірка навіть приховувати не стала, що була не готова.

“Добрий ранок, Леся”: 36-річна ведуча Нового каналу показала, як племінниця мовчки забрала у неї коштовності

Думаєте, що українські телезірки живуть у багатстві? Хіба що ті, у кого немає племінників. От у житті Лесі Нікітюк малеча працює додатковим податком на розкіш.