Відзначила день народження не з Потапом: стало відомо, у чиїх обіймах Настя Каменських була на своє свято

Знаменита українська співачка Настя Каменських не так давно відзначили свій день народження, але поруч з нею коханого чоловіка не було. Хто ж був з артисткою?

Свій 36-й день народження Настя Каменських провела у розлуці з чоловіком. Потап виїхав з України ще минулого року, і з тих пір не повертався. Співачка не приховує, що в їхньому будинку за містом вона проживає одна. Хоча у нього вона повертається також нечасто, адже знаходиться на гастролях, і на зв’язок звідти виходила хіба що під час реабілітації під час лікування новоутворення у голосових зв’язках.

Настя Каменських здивувала виглядом після своєї хвороби
Стало відомо, у чиїх обіймах Настя Каменських була на своє свято

Тож і своє свято Настя Каменських зустріла саме під час концертного туру. Фанати безперечно активно вітали співачку, але коханий чоловік виразив свою любов до артистки на відстані, надіславши їй розкішний букет квітів, який вона пізніше показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Стало відомо, у чиїх обіймах Настя Каменських була на своє свято

Але знайшлися люди, які все ж таки вирішили привітати артистку особисто. Нещодавно Інна Білоконь завітала на концерт Насті у Полтаві, який відбувся одразу після її дня народження.

Акторка, яка все життя виконує роль матері Вєрки Сердючки Інни Адольфівни вийшла на сцену разом з квітами та вручила їх іменинниці. Колеги по цеху ніжно обійнялишся та показали аудиторії свої надзвичайно дружні взаємини.

Стало відомо, у чиїх обіймах Настя Каменських була на своє свято

Нагадуємо, що напередодні війни Настя Каменських та Потап евакуювалися разом з батьками за кордон. Більше, ніж півроку пара знаходилася в Іспанії, але пізніше повернулася в Україну. Настя Каменських почала давати благодійні концерти, а Потап, відзнявшись у декількох шоу, рушив за кордон.

Однак, відсутність продюсера на батьківщині не вплинула на інформаційну тишу навколо нього, адже за декілька місяців репер побував одразу у декількох скандалах. Зокрема, аудиторії не сподобалася його нова композиція про волонтерів, а його екс-підопічна звинуватила чоловіка у зрадах дружині Насті Каменських. Зіркове подружжя тим часом запевняє, що таким чином жінка намагалася пропіаритися на їхніх іменах.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.