Потап показав, як виріс його син Андрій від екс-дружини Ірини Горової: все більше нагадує зіркового тата

Потап дуже відомий український продюсер, якого вже кілька десятиріч знає та любить велика кількість артистів і колег. А от його прихильники досить активно цікавляться життям Олексія, особливо, особистим.

Останні кілька років Потапенко щасливо одружений з Настею Каменських, яка, раніше, була просто його колегою. Але протягом всієї спільної кар’єри їм дійсно приписували роман. Але якщо раніше це були лише здогадки та фантазія прихильників. То вже не один рік це повна правда, адже Потап і Настя є чоловіком і дружиною.

Потап і Настя
Потап і Настя

Та у житті Потапа Настя це не перша дружина. Насправді його першим серйозним коханням була відома продюсерка Ірина Горова. Саме разом з Ірою чоловік відкрив продюсерський центр, а також у них народився син Андрій.

Хоча коли Олексій познайомився з Горовою, у неї вже була дитина. Доросла дочка Наталя, яку Потап прийняв як свою рідну. А це дійсно багато чого каже про людину. Виходить, Потап з тих, хто вважає, що чужих дітей не буває. Але оскільки у дівчини є біологічний тато, з яким вона спілкується. Тому, для Наталі Потапенко став гарним старшим другом, якому можна довірити все.

А от син Андрій – це вже спільна дитина Потапа й Ірини. Хлопець ніколи не ховався від камер та не боявся публічності. Але й завжди соромиться, адже це дитина. Звісно, зараз Андрій вже доволі дорослий, проте все ще підліток.

За останній рік хлопець дуже виріс, це стосується і фізичного і морального. Оскільки Андрій чітко розуміє, що нині відбувається в країні. Так, днями Потап показав нове фото з сином, де видно, як за останній рік змінився Андрій.

Помітно, що син дуже схожий на свого зіркового батька. Це видає його погляд, дуже обізнаний та серйозний. А також, звісно, високий зріст.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?