Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна показала раціон доньки: дорого-багато

Іванна Сасанчин дружина відомого учасника та двукратного переможця шоу "Голос.Діти" і "Голос країни" Романа Сасанчина. Дівчина значно активніша в соцмережах за свого чоловіка, тому всю інформацію можна дізнатися від Іванни.

Рома дуже рання дитина, судячи з його успіхів та досягнень. Оскільки вже у 10 років Рома взяв участь у талант-шоу. І хоча цей шлях дався хлопцеві та його батькам дуже нелегко, проте доля звела їхню родину з правильною людиною, яка допомогла маленькому Роману. Цією людиною виявився знайомий чоловік, який чув, як співає Рома й просто захотів допомогти. Саме тому він дав гроші на поїздку у Київ заради участі у “Голосі.Діти” І не дарма повірив, адже Рома своїм голосом дотягнув себе до фіналу й переміг. Звісно, в цьому є й заслуга Тіни Кароль, яка була у Сасанчина зірковим тренером. І до речі, двічі.

Після своєї перемоги, Рома перший час був дуже популярним і розвивав кар’єру, але згодом його зірковість стихла, і Роман просто займався своєю улюбленою справою та розвивався. Але не лише свій талант Рома розвивав, а ще й своє особисте життя.

В одній з компаній він познайомився з дівчиною Іванною, яка в майбутньому стала його дружиною, але з найпершого знайомства вони не відчули закоханості, але після вечірки почали спілкуватися, гуляли й таким логічним шляхом дійшли до стосунків. І навіть, почали жити разом у тій самій квартирі, яку Роман виграв на шоу “Голос країни”.  Але коли їхні стосунки стали більш серйозними та ще й прийшов карантин вони переїхали до рідного міста.

А от згодом Іванна завагітніла І на щастя, юного Рому це зовсім не злякало, він був готовий до дітей, до шлюбу і загалом до створення родини, і це чудово. Тож, зараз донечці Сасанчина вже трохи більше року й здебільшого її вихованням займається молода мама Іванна.

Раціон доньки Сасанчина
Раціон доньки Сасанчина

Днями жінка Романа показала раціон маленької Елізабет в яки входить риба, броколі, помідори, цукіні, яйце та хліб. Тож, харчується дівчинка абсолютно нормально і не страждає алергією як багато маленьких дітей.

Схожі статті

Темне волосся і розкішні кучері: 58-річна Сумська показала себе “нову” – тепер її не впізнати

Ольга Сумська кардинально змінила свій імідж та показалась у незвичному для себе образі з кучерями - що ж на це скаже її чоловік Віталій Борисюк?

Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат: став стрункий як тростиночка

Знаменитий український виконавець та лідер гурту ТІК Віктор Бронюк схуд на 30 кілограмів та показав результат. Зірка став стрункий як тростиночка.

Даша Малахова показала, як змінилася зі смерті батька: не може розлучитися з прахом

Популярна українська ведуча Даша Малахова показала, як змінилася без батька. Зірка вразила зізнанням про те, як насправді пройшли усі ці дні для неї.

Між Владом Ямою і ученицями стоїть вона: хореограф розповів, як вчинила з ним дружина

Популярний український хореограф Влад Яма показав, хто стоїть між ним та його ученицями в студії та не став приховувати, як до цього відноситься його дружина.

Переможець Холостячки Еллерт показав, як змінився без Мішиної: бізнесмен з ідеальною посмішкою

Переможець романтичного реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт показав, як змінився в США. Гуморист став справжнім красенем після роману з Ксенією Мішиною.

Леся Нікітюк показала, якою її бачить новий коханий Бабчук: в реальності не така, як на екрані

Леся Нікітюк показала, якою постає в реальному житті без гриму, правильно поставленого освітлення та фотошопу. Саме такою її полюбив новий обранець Бабчук.