Після заяви про вагітність Іванна Онуфрійчук показала маленького на руках свого чоловіка: “Обійми з татом”

Знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук, яка більше року проживає у Швейцарії вийшла на зв'язок та показала свого маленького улюбленця.

2021-го знаменита українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за мільйонера з Казахстану Алмаза. Спочатку церемонія прийшла на Мальдівах у колі найрідніших людей, а пізніше було зіграна торжество в центрі Києву з неймовірним розмахом. Пара переїхала жити до Швейцарії, але заради роботи Іванна постійно приїжджала до України.

Зокрема через декілька місяців після того, як жінка стала дружиною багатія, вона також сталаведучою розважальної програми на телеканалі 1+1 “Танці з зірками”.

Іванна Онуфрійчук показала свого пухнастого улюбленця Персика

Іванна Онуфрійчук показала свого пухнастого улюбленця Персика

Після початку повномасштабної війни в Україні Іванна повністю перебралася до Європи і на даний момент проживає разом зі своїм благовірним у швейцарській квартирі. Зірка допомогла евакуюватися усім своїм родичам, і лише через декілька місяців після 24 лютого змогла забрати свій скарб — пухнастого улюбленця Персика.

Чоловік неабияк боявся відпускати свою кохану в Україну, куди вона рвалася заради питомця. Втім, любов до рудого малюка була набагато сильнішою за інстинкт самозбереження, а тому Іванна покинула все та приїхала за ним.

Зараз він знаходиться зі своєю хазяйкою та її чоловіком, який, як виявилося, дуже його любить. У доказ цього Іванна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій руденький бешкетник лежить на руках у Алмаза.

Іванна Онуфрійчук показала свого пухнастого улюбленця Персика

Нагадуємо, що декілька місяців тому Іванна Онуфрійчук вперше розповіла на широку аудиторію про своє бажання стати матір’ю. Ба більше, телеведуча заявила, що вони з бізнесменом активно працюють над цим питанням, і цілком можливо, що незабаром аудиторія почує радісну новину.

Безумоано, у випадку якщо Іванні вдасться досягти своєї мети, вона буде чекати не дитя, а також йти на пологи саме у Швейцарії. Хоча головою та серцем телеведуча насправді знаходиться на батьківщині. Іванна кожного дня говорить про Україну, про війну, а також активно займається волонтерською діяльністю.

Схожі статті

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.