Маша Єфросиніна показала себе із зайвими кілограмами та назвала причину набору – тепер на лікуванні

Телеведуча Маша Єфросиніна пригадала, за що себе карає перед сином й чому набрала зайвих 3 кілограмів. Тепер жінка підійшла до свого здоров'я з більш професійним методом.

24 лютого – день, який закарбувався в нашій пам’яті на все життя. Полишені домівки українцями, пригнічений стан, боязнь за власне та життя дітей – знайомо ледь не кожній українській родині.

Телеведуча Маша Єфросиніна пригадала, як за день до вильоту з сином Олександром, ненароком облила гарячою кавою його стегно, тим самим зробивши болючий опік хлопчику. І тому, поїздку довелося скасувати.

Маша Єфросиніна з сином
Маша Єфросиніна з сином

На фоні всього, що трапилося зірка карала себе й не розуміла, що це просто випадковість і вона ні в чому не винна, але свідомість говорила зовсім інше. Вона запевняла себе, що не заслуговує на відпочинок. З початку повномасштабного вторгнення жінка не мала нормального відпочинку. Значить, подумала, що і зараз зможе потерпіти. Проте помилилася, адже такі стреси для нашого організму не проходять безслідно.

Ексклюзивно для своїх підписників Єфросиніна у своєму Instagram показала, як виглядала після невтомних переживань за місяць війни. Стверджує, що за той час зайві +3 кілограми просто наросли на її тілі. Стрес за сина Сашка, за доньку Нану під час воєнних дій не полишали Машу ніякої миті.

“Тут я остаточно зрозуміла, що якщо я не займусь собою – мені капець”, – розповідає Єфросиніна.

Маша Єфросиніна показала себе із зайвими кілограмами та назвала причину набору

Тому, зараз телеведуча активно працює над відновленням свого ментального здоров’я, відвідує психолога та не боїться ділитися з цим зі своєю аудиторією, адже такий приклад може наштовхнути нас на збереження свого психологічного та фізичного стану.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.