Екс-дружина Потапа Ірина Горова вийшла заміж? Продюсерка показала елегантну обручку на безіменному пальці

Колишня дружина Потапа Ірина Горова публічно засвітила обручку на безіменному пальці. Що відбувається в особистому житті знаменитої продюсерки?

Не дивлячись на те, що Потап був одруженим, йому завжди приписували роман з партнеркою Настею Каменських. Як з’ясувалося роками згодом, ці підозри були виправданими. Олексій та його екс-підопічна давно зіграли весілля на закритій церемонії в Лас-Вегасі і лише в 2019-му розповіли правду про статус своїх стосунків.

Ірина Горова показала, як виглядає колишній тесть Потапа
Ірина Горова показала елегантну обручку

Увесь цей час Ірина прикривала пару, запевняючи пресу, що чоловік їй не зраджує і в них все в порядку. А вже на той момент подружжя не жили разом.

Ірина Горова показала елегантну обручку

На весілля колишнього чоловіка Ірина Горова прийшла у супроводі свого бойфренда. Але не склалося.А після до преси не потрапляло жодних деталей про особисте життя продюсерки. Зважаючи на досвід лейблу у приховувані романів, цілком імовірно, що Ірина давно могла вийти заміж втретє і змовчати про це.

Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, на якій засвітила каблучку на безіменному пальці, яка може бути і обручкою.

Ірина Горова показала елегантну обручку

Прикраса дуже елегантна, мінімалістичний і прекрасно поєднується з кежуел-образом Ірини. Але навряд Горова розповість користувача мережі, що насправді відбувається у її житті, коли вимикаються камери.

Нагадуємо, що після розлучення з Олексієм Потапенко у Ірини Горової залишилося двоє дітей. Зірка виховувала старшу дочку Наталію від шлюбу з Юрієм Горовим. Зараз дівчина повнолітня і навіть заміжня. Також на її відповідальності залишився син Андрій від Потапа. Ростити хлопчика колишній чоловік продюсерці допомагає, регулярно бере юнака у різноманітні подорожі та не пропускає його свят.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Ірина Горова показала елегантну обручку

Тим не менш, станом на 24 лютого Андрій знаходився саме поруч зі своєю матір’ю, хоча батько кликав його з собою в Іспанію. Хлопець неабияк підтримав своїх сестру та матір під час вторгнення та взяв на себе роль голови родини. Ірина Горова розповідала про цей епізод її життя з великою гордістю, пишаючись своїм спадкоємцем.

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.