Настя Каменських на сцені з малюком приголомшила заявою: “Поцілунок від тата” – милішого публіка не бачила

Настя Каменських на тлі чуток про вагітність замилувала новим відео, як спілкується з маленьким фанатом. Можна вже здогадатися, якою мамою виявиться зірка в майбутньому.

Простота та щирість, а ще вміння спілкуватися з публікою – основні ази, які так імпонують відданим прихильникам творчості артистів. Фани Насті Каменських не можуть дочекатися радісної звістки – повідомлення про вагітність від Потапа.

Неодноразово співачка коментувала цю ситуацію, яка шириться навколо їхньої пари. Про “округлий живіт”, який видніється в концертних сукнях тепер все зрозуміло. Каменських розповіла, що за період війни, а до цього ще й карантинних заходів трішки набрала зайвої ваги. Вона повернеться до форми в потрібний момент життя.

Настя Каменських з чоловіком Потапом
Настя Каменських з чоловіком Потапом

Тому, на дану хвилину, як запевняє сама Настя, вона не вагітна. Натомість не втомлює показувати милі відео та світлини, де спілкується з дітьми, тримає найменших на руках в обіймах. Вже з цього фани роблять висновки, якою матусею буде співачка.

Після відео, яке Каменських нещодавно поширила всі сумніви відпали. Адже так ніжно, по-доброму та лагідно може спілкуватися жінка, яка вже готова до появи своїх нащадків. У новому дописі вона на сцені з маленьким хлопчиком, який так соромився, ніжно поцілувала його в щічку, де той промовив: “Поцілунок від мого тата”. Імовірно хлопчик, подумав ще й за батька, аби передати співачці від нього послання.

“Обожнюю спілкуватися з дітками, які приходять на концерти, саме за їх безпосередність та непідробну щирість. Наші неймовірні маленькі українці”, – написала артистка.

Така душевна розмова з маленьким прихильником викликає найприємніші емоції та посмішку до самих вух. А сама аудиторія слухачів з нетерпінням чекає, коли одного разу Настя Каменських вийде на сцену вже зі своїм малям.

Схожі статті

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.

Світлана Тарабарова на атмосферних фото показала одразу 3-х помітно підрослих дітей: щаслива і багатодітна

Знаменита українська співачка Світлана Тарабарова вперше за довгий час опублікувала свіже сімейне фото, на якому показала, як підросли її маленькі діти.