Королева ночі: Маша Полякова продемонструвала світлину в чорній приталеній сукні і вразила схожістю з мамою

Донька співачки Олі Полякової Маша вразила армію підписників у своїй соціальній мережі новою світлиною. Користувачі запевняють, що дівчина копія зіркової матусі.

Після хейту, бурю невдоволень та гнівних коментарів від попереднього допису 18-річної Марії, цього разу обійшлися від гучних скандалів та образ. Причиною цьому став недолугий підпис під дописом з лайкою. Користувачі запевняють, що такій дівчині говорити нецензурною лексикою недоречно.

Олі Поляковій слово до рота не клади, вона вміло захистить свою доньку навіть, якщо це буде ціною власної репутації. Вона не зважає на думку інших й цьому навчає власних доньок.

Нова світлина викликала ще один привід для обговорень. Маша вразила яскравістю образу, в якому постала на фото. Дівчина в чорній приталеній сукні майстерно позувала на спалах камери. А яскраве, руде волосся додало нотки “вогню” до загального образу. Юзери соціальної мережі вражені, як вона схожа на свою маму.

“Королева ночі;
На 2 фото дуже схожа на маму;
Красива фігура. Стиль супер”, – пишуть підписники.

Справді, риси обличчя відразу говорять, хто мама цієї особистості. Але й сама Маша має свої особливості, які притаманні тільки їй. Звичайно, вона бере приклад зі своїх батьків, адже прагне стати відомою співачкою, як мама, багато заробляти та досягати всіх вершин, як тато.

Маша Полякова
Маша Полякова з мамою Олею Поляковою

Відомо, що наразі наша героїня з сестрою Алісою проживає окремо від батьків в Лондоні. За кордоном зустріла свого бойфренда Артура, якого встигла познайомити зі своїми батьками. Оля прийняла вибір доньки та чудово ставиться до майбутнього зятя. Тато Маші, Вадим Буряковський теж не став заважати молодим людям будувати свої стосунки.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.