Донька Віри Брежнєвої Кіперман коротко відрізала розкішне волосся та зробила тату в неочікуваному місці

Дочка знаменитої російської співачки українського походження Віри Брежнєвої Сара Кіперман усе своє життя була неймовірно схожою на артистку, але цей час, здається, закінчився.

Коли Віра Брежнєва стала знаменитою не тільки в Україні, але і далеко за її межами, вона вже давно була матір’ю. Зараз її 22-річна дочка живе у Лос-Анджелесі. Раніше вона навчалася в Італії.

Батьком Соні Кіперман є Віталій Войченко. З ним Віра Брежнєва жила у неофіційному шлюбі. Після того, як співачка вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана, дівчинка змінила прізвище. Брежнєва та її старша дочка перебувають у добрих стосунках, хоч і не живуть разом. Зокрема у жінок постійно з’являються нові спільні фотографії, які виражають не тільки своєю естетичністю, але й тим, наскільки Віра та Сара схожі між собою.

Донька Віри Брежнєвої коротко відрізала волосся

Тривалий час Кіперман не зраджувала класичному стилю і майже ніколи не змінювала свій образ. Але ці часи добігла кінця, адже нещодавно дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові фотографії, на яких показала, як змінилася. Зокрема, дівчина дуже схудла, а також відрізала розкішне біляве волосся.

Донька Віри Брежнєвої коротко відрізала волосся. Скріншот особистої сторінки дівчини

Зараз Сара — володарка пишного каре. Також героїня нашої статті зробила собі татуювання на ребрі. Напис зроблений чорною фарбою, однак розібрати його неможливо через якість кадру.

Донька Віри Брежнєвої коротко відрізала волосся

Відтепер Сара все менше стає схожою на свою зіркову маму і більше нагадує американку в усьому.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Віра Брежнєва покинула територію російської федерації та осіла у своєму маєтку в Італії, який вони придбали з Константином Меладзе разом. При цьому в інформаційному просторі постійно з’являлися новини про те, що Віра нібито займається волонтерство в Польщі, що вона неодноразово спростувала.

Також поширювалися плітки і про її розлучення з Костянтином. Спочатку співачка заперечувала, але зараз повністю ігнорує дану інформацію. За рік її репертуар суттєво змінився: Віра відмовилася від прорадянського псевдоніму та записала композицію українською.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.