Анна Богдан показала новонародженого після збільшення сім’ї: “Найсильніша любов у батьків до дітей”

Переможниця проєкту "Холостяк" 11 сезону Анна Богдан показала новонароджене маля та продемонструвала, яка насправді має бути батьківська любов та ласка.

Своїх читачів в соціальній мережі Instagram турагентка отримала завдяки виходу на телеекрани реаліті-шоу “Холостяк-11” на СТБ. Михайло Заливако та Анна Богдан увійшли до списку небагатьох пар, яким вдалося зберегти стосунки після проєкту. Однак й тут ідилія тривала недовгий час, адже у 2022 році публіка отримала заяву від дівчини про закінчення їхніх стосунків.

Анна Богдан та Михайло Заливако

Анна Богдан показала новонародженого після збільшення сім’ї

Час летить з непомітною швидкістю й тепер обидвоє мають окреме життя, в якому не залишилося місця одне одному. Нещодавно підписники дізналися радісну звістку про поповнення в родині Богдан, адже дівчина стала тіткою для маленького малюка.

Нова світлина замилувала погляд юзерів соціальної мережі, де показала, яка справжня батьківська любов має панувати між новонародженою дитиною та найріднішими, які подарували їй життя. Анна повідомила, що вирішила сьогодні провести день з сім’єю й подарувати увагу маленькому Дмитру.

“Час з сім’єю, але найбільше уваги племіннику Дмитру”, – поділилася Богдан.

Анна Богдан показала новонародженого після збільшення сім’ї

На фото вона ніжно колисала хлопчика та дивилася з усією лагідністю та зі збільшеною увагою до маленького малюка. Наступний кадр показав, яка може бути любов у батьків до дитини, які по-справжньому чекали на її появу.

“Найсильніша увага у батьків до дітей”, – написала Аня.

Анна Богдан показала новонародженого після збільшення сім’ї

Та й справді, бачимо, що молодий татусь з широкими обіймами, з ніжністю та турботою тримає на руках свого сина й цілує в його маленьку голівоньку. Від таких доказів сумніву, що малюк коханий та бажаний – не виникає.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.