Оля Цибульська показала двох хлопчаків, які так схожі на сина Нестора – поповнення в зірковій родині?

Українська співачка, авторка пісень, телеведуча Оля Цибульська показала свого єдиного сина Нестора та його друзів, які ззовні всі схожі один на одного, немов рідні брати.

Відомо, що артистка заміжня за колишнім депутатом Радивилівської міської ради Сергія Грисюка. Цікаво, що до початку повномасштабної війни не показувала публіці свого благовірного, мовляв, це заважало його бізнесу, чим провокувала постійні плітки про роман з Дзідзьо.

Оля Цибульська розповіла, як знайомитись з чоловіками
Оля Цибульська та Сергій Грисюк

Жінка реалізована особистість не тільки кар’єрними вершинами, а і як мама, адже син Нестор відрізняється рівнем інтелекту, активно вивчає іноземну мову та бере приклад з зіркової матусі – веде блог в соціальній мережі Instagram. Оля повідомила, що син – її копія, а не чоловіка, або співака Дзідзьо, будуючи теорії, хто батько хлопчика.

Оля Цибульська показала двох хлопчаків, які так схожі на сина Нестора

Нещодавно Оля Цибульська у День вишиванки, який українці святкують 18 травня, показала трьох маленьких козачків, які привітали підписників зі святом й одягнули традиційний одяг цього дня. По голосу Цибульської було помітно, що материнських інстинктів вже не приховати.

Хлопчаки вигукнули привітання, а підписники змогли роздивитися друзів її сина Нестора. Всі троє чимось схожі один на одного. Зовнішнім виглядом, зростом, мімікою ще й постали в одному дрескоді. На якусь мить можна подумати, що це його рідні брати.

Оля Цибульська показала двох хлопчаків, які так схожі на сина Нестора

Сама Цибульська колись відповідала на питання, чи хоче другу дитину, проте запевнила, що свої материнські сили вкладає в розвиток та виховання єдиного синочка, тому про поповнення в зірковій родині й натяків ніяких не надає.

Схожі статті

5 українських зірок, які зроблять драму з нічого: Катерина Репяхова, Оксана Білозір, Ігор Кондратюк та інші

Зірки українського шоубізу нерідко потрапляють у скандальні ситуації, це можуть бути, як випадкові інциденти, так і цілеспрямований хайп. Представляємо вам зірок, які здатні зробити драму з нічого.

Стиль – це все: фіналіст “Холостячки” Дмитро Шевченко зустрів Холостяка-11 Заливака з бусами на руці (ФОТО)

Романтичне реаліті-шоу давно завершилося, і поки що на екрани не вийшло жодного нового сезону. Тим не менш, головні герої та екс-учасники так само користуються популярністю.

Мама Дана Балана у весь зріст помістилась в хулахуп: ніхто і уваги не звернув на її мікро-сукню (Відео)

У сім'ї Дана Балана не тільки він є знаменитістю, адже його матір та рідна сестра також активно користується популярністю, але здебільшого серед співвітчизників.