Максим Галкін показав, як змінилася Примадонна Пугачова за довгий час – тотальний чорний і фігура моделі

Шоумен, пародист, гуморист російського походження Максим Галкін вразив змінами своєї дружини Примадонни Алли Пугачової. Здається, що з роками жінка тільки розквітає.

Зовсім не важливо, скільки років в паспортних даних – важливо, як почувається ваша душа, стан здоров’я та настрій на подальше життя. Російська зірка музики Алла Пугачова у свої 74 роки може сміливо носити відкриті сукні, посміхатися на камеру з рівними зубами та хизуватися станом своєї шкіри, яка робить її загальний вигляд більш свіжим та молодим.

Зіркова родина Максима Галкіна та Алли Пугачової

Максиму Галкіну часто пророкували, що незабаром він знайде собі молодшу даму, а Пугачова займе місце в його серці на деякий проміжок часу. Проте подружжя довело, що ладне пережити стереотипи суспільства, адже їхні стосунки почалися розвиватися ще з далекого 2001 року. Офіційно чоловіком та дружиною стали у 2011 році.

Максим Галкін показав, як змінилася Примадонна Пугачова

Навіть це ще не кінець всім новинам, які вражають. Максим Галкін приємно здивував свою аудиторію підписників так, що компліменти посипалися один за одним. Чоловік показав, як наразі виглядає його дружина Алла Пугачова. Переконані, що оточення, знайомі, близькі друзі ніколи не вносять її до списку 74-річної бабусі.

Шикарні стрункі ноги, чорна сукня, яка вдало підкреслила талію, яскравий макіяж та красива зачіска, а ще струнка фігура моделі  – все це помічається на світлині неозброєним оком. Користувачі відразу подарували Примадонні своє щире захоплення та компліменти.

“Просто найкраща пара;
Богиня Алла Борисівна;
Для Алли Борисівни час йде навпаки. Кожного разу молодша”, – пишуть підписники.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.