Пікова дама: Маша Єфросиніна в яскравій червоній помаді та образі як з “Сімейки Адамсів” вразила публіку

Телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна викликала захват у публіки своїм чорним образом Пікової дами, з роковим поглядом та яскравою червоною помадою.

Після початку повномасштабного вторгнення зірки України змінили своє життя та будування успішною кар’єри на “до” та “після”. Маша Єфросиніна активно боронить інформаційний фронт на власних соціальних мережах, аби доносити іншим країнам світу всю правду.

Саму ж Єфросиніну заочно арештували на території російської федерації, адже вважають цю медійну особистість ворогом номер 1, адже публікації та чесні висловлювання доводять до істерики російську владу та місцеве ЗМІ. Ще в січні “братський” народ оголосили її в розшук. Телеведуча з сарказмом та гумором ставиться до цієї ситуації та пишається бути в цьому списку.

Маша Єфросиніна в новому образі вразила публіку

Ох і люблять сучасні знаменитості зводити з розуму, в хорошому сенсі слова, своїми нетиповими образами в стилі підступних постатей чи популярних кінозірок. Маша у своєму Instagram-блозі продемонструвала чорний облік Пікової дами у своїх рисах.

На світлині Єфросиніна з яскравою червоною помадою, з чорним волоссям та хитрою усмішкою, немов щось замислила, подякувала за такий зовнішній вигляд та можливість бути на зніманнях гумористичного шоу “Ліга сміху”.

Маша Єфросиніна в новому образі вразила публіку

Якщо придивитися уважніше, то не тільки образ Пікової дами можна розгледіти. В думках та уяві відразу постає вигляд героїні фільму “Сімейка Адамсів” – Мортіша Адамс. Саме для неї характерним було довге чорняве волосся, червона помада в макіяжі та чорна приталена сукня. Погодьтеся, але схожість між двома красунями просто вражає.

Схожі статті

Вагітна Джамала захопила фото з підрослим сином, і привітала його зі святом: буде розбивати дівочі серця

Знаменита українська співачка Джамала вразила мережу незвичайними привітаннями до старшого сина, а також показала, як він виріс за цей довгий час.

Найепатажніші образи українських зірок: Дмитро Коляденко, Наталія Могилевська та Джамала вразили нарядами

Українські зірки вміють дивувати своїми образами. Проте, будемо чесні, не завжди наряди зірок викликають захват, а деякі відверто провальні.

Дружина Григорія Решетніка показала батька та його брата-близнюка та ніжно привітала чоловіків зі святом

Як відомо, у знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка велика та щаслива родина, і це, можна сказати, у зіркової пари сімейне.

Як Барських виглядав у 2007 році. Виступ зірки на шоу “Караоке на Майдані” – наче з паралельної реальності

Свого часу Ігор Кондратюк, Наталя Могилевська та Кузьма Скрябін дали можливість багатьом артистам швидко набрати популярність. І деякі з них досі перебувають в чартах.

“Не скажу тобі прощавай”: Віталій Козловський показався з екс-коханою після весілля і новини про поповнення

Відомий український виконавець Віталій Козловський знову з'явився у компанії своєї колишньої нареченої, з якою він пережив гучний скандал через розірвання заручин.

Зірки “Теорії великого вибуху” тоді й зараз: як змінилися актори Шелдона, Леонарда і Пенні за 17 років

Свого часу увесь акторський склад популярного комедійного серіалу про наукових співробітників став відомим в усьому світі, хоча і не одразу.