Home Шоу-бізнес Фото та відео Тепер як Саша Педан без літери “Z”: Ектор Хіменес-Браво показав, як змінює номери на своєму автомобілі

Тепер як Саша Педан без літери “Z”: Ектор Хіменес-Браво показав, як змінює номери на своєму автомобілі

0
Тепер як Саша Педан без літери “Z”: Ектор Хіменес-Браво показав, як змінює номери на своєму автомобілі
Ектор Хіменес-Браво показав, як справляється з хатньою роботою

Хіменес-Браво неймовірно талановита людина, яка зробила себе самостійно, завдяки великій кількості роботи та навчанню. Річ в тому, що з самої юності Ектор завзято працював та навчався майстерності професіонального кухаря. Чоловік завжди знав, що на нього чекає шалений успіх. Він об’їздив багато країн та вміє готувати страви з різних куточків світу.

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво

Нині Ектор вже 10 років є незмінним суддею найголовнішого кулінарного шоу України “МастерШеф” і за цей час він дуже сильно полюбив країну, яку обрав для свого розвитку та кар’єри. І це дуже помітно.

Любов Ектора до України дуже сильно продемонструвала його поведінка під час повномасштабної війни. Коли росія напала на Україну, Хіменес-Браво навіть думки не мав про те, щоб кудись поїхати заради власної безпеки. Чоловік в цей момент зрозумів, що Україна – це його дім, на який напав ворог і він має щось робити, він має боротися.

Ектор активно брав участь у волонтерських ініціативах, він готував неймовірну кількість їжі для військових, для тих людей, які не мають змогу нормально поїсти. Разом зі своєю великою командою кухарів Ектор наближає перемогу на кулінарному фронті. Адже для військових гарне та якісне харчування має неабияке значення.

А також чоловік активно стоїть на інформаційному фронті, він їздив у Донецьк та область заради того, щоб власноруч відвезти волонтерську допомогу нашим героям. Тож, за Ектора кажуть його вчинки.

Ектор змвнює номери на машині
Ектор змінює номери на машині

Та днями чоловік виклав у сторіс, як змінює номери на своєму автомобілі. Річ в тому, що у номерах кухаря була присутня ворожа літера “Z”, від якої чоловік мусив позбутися, адже йому самому було неприємно їздити з нею. Бо ця літера є знаком ворогів, які знищують нашу країну.