Дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина показала доньку Елізабет: у неї персикова шкіра і довжелезні вії

Роман Сасанчин відомий український співак, який став відомим завдяки шоу "Голос країни". До того ж Роман здобув дві перемоги у дитячому та у дорослому сезонах. І саме це додало йому публічності.

Здається, у своєму житті Рома все робить дуже швидко, він став відомим ще у свої 10 років, згодом хлопець лише розвивав свої навички, які він здобув на шоу. Вже у більш дорослому віці Сасанчин почав виступати на різноманітних концертах. Саме таким способом Рома заробляв на життя, і це чудово, адже бути артистом, повноцінним та затребуваним у такому віці – це вже успіх.

Так само швидко розвивається Рома й у соціальному житті. Його родина створилась у 19 років Роми. Він вже батько та люблячий чоловік. До таких важливих кроків у своєму житті та у дуже юному віці Сасанчин був готовий. Ба, більше, співак вважає, що народити дитину у молодому віці набагато краще, ніж потім. Адже, по-перше, вам легше з цим впоратися, бо діти потребують багато уваги та часу. Тобто, один з батьків має повністю віддаватися процесу виховання, а інший утримувати родину і допомагати з вихованням.

У родині Сасанчина зокрема Іванна займається дитиною, а от Рома допомагає, до того ж дуже активно та старанно. Але ще й утримує родину, адже для того, щоб виховувати маленьку дитину, потрібно багато грошей, все коштує недешево. Але Рома готовий забезпечувати свою родину, до того ж Іванна заробляє на блозі, й батьки допомагають молодятам.

Поки що важко сказати, на кого схожа маленька донька Сасанчина Елізабет, очки вона має блакитні, і це в маму, а от довжелезні вії пішли у тата. Є щось спільне, але маленька Елізабет не є копією тата чи копією мами.

Як і всі дітки Елізабет має неперевершену та гладку шкіру, без висипань та без інших помітних плям. Тож, виходить, молода мама Іванна правильно збалансувала раціон маленької донечки, і її організм все гарно засвоює та має імунітет.

Схожі статті

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.