Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванна показала, як виглядає його теща: мила жіночка

Роман Сасанчин відомий український артист, який став відомий публіці завдяки двукратній перемозі на головному талант-шоу "Голос країни". Спочатку у сезоні дітей, а крізь роки й у дорослому.

Рома попри свою популярність не користувався сильною увагою серед дівчат, оскільки хлопець він доволі простий та скромний. Саме тому його ніколи не цікавило публічне життя й він просто проводив час так, як йому того хотілося. Ставав артистом, вчився і зустрічався з друзями.

Так, на одній з вечірок він ознайомився з дівчиною, яка йому сподобалась, оскільки вона була активна і балакуча. Рома познайомився з Іванною і вони почали спілкуватися далі, але вже без компанії друзів. Іванна і Роман почали гуляти, а згодом і зустрічатися. Все це призвело до спільного проживання у Києві, у квартирі, яку Сасанчин виграв на “Голосі країни”. Але коли почався ковід і карантин, пара вирішила поїхати у рідне місто Роми.

Як зараз показує час, жодні труднощі не розлучили молоду і закохану пару, разом вони пережили два карантини і зараз переживають війну. І за цей час молодята вже встигли одружитися, повінчатися й народити донечку Елізабет.

Звісно, такий стрімкий розвиток подій може налякати, але їхні батьки сприйняли це спокійно та пораділи за нову родину, яка створюється заради чистого кохання та бажання бути разом. Тож, на весіллі, на хрестинах Елізабет і на вінчанні батьки Романа і Іванни були присутніми, бо це особливі дні для них та їхніх дітей.

Та оскільки Іванна є досить популярною блогеркою, вона всі події з життя викладає у соціальні мережі. Тому зовсім не дивно, що дівчина показала, як виглядає її рідна мама й теща відомого всій країні Роми Сасанчина.

Видно, що мама дівчини дуже добра жінка, яка любить дочку, онучку та свого зятя неймовірно сильно та бажає їм лише добра та щастя.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.