Чорне чи біле? Подружжя Решетників похизувалося парними образами в діловому стилі – як президент і перша леді

Дружина зірки СТБ Григорій Решетніка Христина показала чудовий варіант парних образів, які підійдуть на важливий захід, адже діловий стиль – ніколи не вийде з моди.

В індустрії сучасної моди існують стандартні поєднання кольорів, які залишаються трендовими в будь-яких сезонах й це, безпосередньо, стосується білого та чорного, які чудово доповнюють один одного, незалежно від того, яка пора на дану хвилину.

Зіркове подружжя Решетників обожнює стильні виходи на світські заходи, особливо дружина Христина, яка завжди приділяє достатньо часу своєму зовнішньому вигляду, аби показатися розкішно, дорого та вишукано.

Цього разу жінка показала, як діловий стиль можна інтерпретувати в парному варіанті. На відео зіркова пара виглядала, немов перша леді та сам Президент України. Христина постала у ніжному, витонченому костюмі з чорними гудзиками й доповнила свій образ туфельками кремового кольору та невеличкою сумочкою відтінку її взуття.

Григорій показався майже в чорному одязі: футболка, штани вільного крою, кросівки, але доповнити майже весь чорний образ вирішив білою сорочкою. Зіркове подружжя, як Інь та Ян, коли прекрасно взаємодіють зі своєю половинкою та не уявляють себе без неї.

Нагадаємо, нещодавно сім’я Решетників потрапила у скандал через виїзд телеведучого за кордон у воєнний час. Григорій пояснив ситуацію й наголосив, що ніколи не порушував закон, тому на підставі того, що є багатодітним батьком може перетинати межу кордону. Подружжя розповіло, що поїздка в Італію була діловою, а сама родина за період війни відразу вирішила, що залишиться в Україні з усім складом, всі разом, попри всю небезпеку.

У родині Решетнік поповнення
Родина Решетників

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.