Учасник “МастерШеф. Професіонали-4” Едуард Лазаренко показав, як виглядав 10 років тому: такий же пончик

Кулінарний проєкт "МастерШеф" – це просто кладезь талантів, адже щосезону приходять нові люди, які вражають суддів і глядачів своїми кулінарними здібностями й новими напрямами кулінарії.

Навіть не варто сперечатися, що у кожному сезоні є такі учасники, які з перших випусків стають улюбленцями глядачів і суддів. За всі сезони ми вже дійсно запам’ятали багато імен і багато видатних кулінарів і шеф-кухарів. Найяскравішими стали Олександр Цвігун, Пава, Оля Мартиновська, Анатолій Цуперяк, Влад Міцкевич, Катерина Велика, Алік Мкчтарян та багато інших.

Едуард Лазоренко

А от з найостаннішого сезону також є дуже відомі імена, наприклад, Поліна Клименко, яка стала наймолодшою учасницею сезону, яка показала крутий результат. А також глядачам дуже запам’ятався Едуард Лазоренко. Чоловік приїхав з міста Хмельницький, і він вже дуже досвідчений шеф, який має досвід 10 років на кухні. Нині йому 30, і це дуже гідний результат.

На проєкті чоловік показав себе як справжній професіонал і як чутливий кухар. А також людина, яка має характер, наснагу та жагу до кулінарії. Він вважає, що свою роботу треба робити добре й не змінювати власним стандартам.

Про це часто говорять судді “МастерШеф”, вони завжди наголошують на тому, що якість має бути на першому місці. А ще варто вкладати у свої страви любов, інакше нічого не вийде. Тож, Лазаренко зміг зрозуміти цю істину й саме тому бувши шефом він ретельно слідкує за своїми кухарями.

Всі запам’ятали його як досить упитаного учасника і до речі багато хто вважає, що кухар має бути саме таким. Тому, зовсім не дивно, що людина, яка працює на кухні є такою пишною. Та як виявилось, Едуард завжди був у такій формі та це підтвердило його фото десятирічної давнини.

Тож, виходить, що кухаря все влаштовує і він нічого не збирається в собі змінювати й це насправді демонструє його впевненість в собі.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.