Холостячка Злата Огнєвіч у костюмі кольору кохання натякнула, що вже готова – Задворному така краса не світить

Особисте життя холостячки Злати Огнєвіч останнім часом з більшою цікавістю прикуте до прицільної уваги її прихильників, мовляв, ця красуня вже знайшла нового чоловіка.

В житті бувають моменти, коли розставання з коханим необхідно прожити в самоті, але трапляються випадки, в яких без допомоги спеціалістів не обійтися. Злата Огнєвіч після того, як зрозуміла, що залишилася покинутою Андрієм Задворним, тяжко сприйняла цю новину і болісно переживала розлуку.

Розрадою, допомогою та мужнім плечем, як не дивно, але опинився ще один учасник “Холостячки” 2 сезону – Максим Тарапата. Чоловік зізнався, що був приголомшений розповіддю Злати, адже бачив, як щиро жінка покохала Андрія.

Злата Огнєвіч публічно показала своє справжнє волосся
Злата Огнєвіч у костюмі кольору кохання натякнула, що вже готова

Нещодавно Злата Огнєвіч поширила новину про тур Україною й цікаво, що для того, аби про це розповісти обрала одяг подібний до весільного – повністю в білому костюмі, немов вишукана наречена, чим спричинила чутки про появу в її буденності нового кохання.

Злата Огнєвіч у костюмі кольору кохання натякнула, що вже готова

Красуня не зупинилася на одному вишуканому образі весільного амплуа й у своєму Instagram показала ще один трендовий лук ділового стилю, яскравого червоного кольору, який символізує знак кохання та пристрасті.

Нашій холостячці все до обличчя, проте лише погляньте, як з кольором волосся, очей, загальним її обліком артистки гармонійно поєднався цей червоний. Перед такою красою точно ні один статний та мужній чоловік не встоїть, тому можемо припустити, що той самий згодом з’явиться або вже з’явився у її житті й незабаром публіка про це дізнається.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.