41-річний Олександр Педан та його дружина щасливі приймають привітання: “У родині Педанів плюс один” (ФОТО)

Олександр Педан відомий український шоумен, телеведучий, волонтер і громадський діяч. А також він неймовірно гарний тато, який виховує повнолітню доньку Лєру й маленького сина Маріка.

Родина в Олександра з’явилась ще у дуже юному віці, адже зі своєю дружиною Інною, яка не любить публічності, вони разом зі школи. Саме в юності Інна та Саша вже зрозуміли, що ніколи не зможуть жити окремо один від одного, адже вони вже будували спільні плани і дуже кохали одне одного. Але під час студентства, звісно, грошей у них обох було мало та Сашко проворний, тому він швидко зрозумів, що можна робити аби будувати родину.

Родина Олександра Педана
Родина Олександр Педана

І от коли Саші нарешті запропонували роботу у Києві, то Інна його зрозуміла й не сала тримати коло себе, хоча на той момент вони вже були родиною. Олександр досі каже, що якби не його дружина та її підтримка, він би ніколи не став тим, ким він є зараз.

Сама Інна ніколи не любила публічності, вона займалась все життя своєю роботою, вихованням дітей та власними хобі. І насправді Саша й за це вдячний дружині, бо вона його розуміє, підтримує, але не втручається в його робоче життя.

Та от дітей вони виховують разом, мають певний підхід й до Лєри й до Маріка. У них дуже дружня родина, де цінується чесність, довіра, чуйність та порядок. Саша попри свою зайнятість дуже багато часу проводить з дітьми. Він побудував дружні стосунки з Лєрою і навіть у свої 15-16, що є найскладнішим періодом життя у дітей, Лєра дуже довіряла своєму татку, адже він для неї як друг.

А от з Маріком у Саші інші відносини, він для нього тато, приклад сили наснаги. Разом з сином Педан часто займається спортом. Та днями ведучий показав, як його син випускався з дитячого садочку. Тепер зовсім дорослий і незабаром піде до школи.

Тож, родина Педана готова приймати вітання з черговим випускником у їхній родині. Адже минулого року випускницею в їх родині була Лєра, щоправда, зі школи.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.