Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала, наскільки вища за свого чоловіка: оце так різниця (ФОТО)

Катерина Репяхова відома українська блогерка, яка досить відверто розповідає своїм підписникам про своє життя. Особливо, звісно про життя з Віктором Павліком, за яким вона заміжня.

Катя вже понад 5 років є дружиною Віктора Павліка, якого, за чутками увела з родини, за що й розплачувалась багато років. І це у прямому сенсі цього слова. Адже колишня дружина Павліка утягувала з нього гроші за квартиру, у якій жила, адже вони разом купували її в іпотеку. Але Віктор з’їхав з цієї квартири та почав жити з Катериною.

Віктор і Катерина
Віктор і Катерина

Так і почалися їхні стосунки та сімейне життя. І насправді всі їхні стосунки супроводжуються плітками та порівняннями. Адже, по-перше, вони мають велику різницю у віці, й саме за це Катя постійно чула на свою адресу багато образ. Але є у них і ще одна явна різниця, і це зріст.

Виявляється Репяхова набагато вища за свого відомого чоловіка, на голову це точно. Насправді цього раніше й не було помітно, адже всі їхні фото та відео були або з фотосесій, або з машини, де вони обидва у сидячому положенні. Саме тому не було видно сильної різниці.

Та днями Катерина показала коротке відео, де вони разом йдуть у справах і там видно, що Репяхова дійсно набагато вища за Віктора Павліка. І саме це стає новою темою для обговорення теми несумісності їхньої пари. Хоча й сама блогерка не є надто високою, у Каті далеко не модельний зріст, вона маленька, худенька та мініатюрна.

Різниця Каті і Віктора у зрості
Різниця Каті і Віктора у зрості

І з Віктором Павліком було б дуже важко уявити жінку, яка була б високою, адже тоді це було б ще більш дивно. Та Катерина почувається дуже комфортно з чоловіком і її зовсім не бентежить його зріст. Адже вона кохає його за внутрішні якості та відчуття безпеки й захисту, яку їй дарує Павлік. А для жінки це головне.

Схожі статті

Була чарівною: як виглядала під час вагітності Лідія Таран – носила під серцем дівчинку від Доманського

16 років тому знаменита українська телеведуча Лідія Таран народила прекрасну дівчинку, яка отримала ім'я Василина. До сьогодні вона залишається єдиною спадкоємицею зірки.

Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.