Одна стала москвичкою, а інша сидить у мами на шиї: як виглядають дорослі дочки Ольги та Наталії Сумських

Знамениті сестри Сумські обидві є відомими акторками, які змогли зробити неймовірно успішну кар'єру. Наталя старша, а от Ольга Молодша й жінки хач і мають непрості стосунки, проте вони мають схожий характер.

Кожна з сестер Сумських є успішною не лише у кар’єрі, а ще й у родинних справах. І Ольга і Наталя виходили заміж 2 рази, і мають по двоє дітей. Тільки у Ольги дві доньки, а от у Наталі син і донька. Діти зірок дуже різні і їхні долі також.

Сестри Сумські

Діти Ольги Сумської

Наприклад, Ольга Сумська має двох дівчат, Антоніну Паперну від першого шлюбу й Анну Борисюк від другого і нинішнього шлюбу. Дівчата у дитинстві були дуже дружніми, вони довіряли одна одній все і навіть більше. Проте коли Тоня виросла, вона вирішила поїхати у росію, там же дівчина побудувала кар’єру й родину. Вона вже багато років заміжня за актором Володимиром Ягличем.

Доньки Сумської

А от друга дочка Аня, яка лише починає власний шлях акторства, й зараз вже дівчина починає грати у театрі. І відомо, що попри воєнну ситуацію сестри так само тепло спілкуються й зараз. Та от про своє особисте життя дівчинка поки не розповсюджується і шукає себе.

Діти Наталі Сумської

Син Наталі

У Наталі так само є діти від двох шлюбів. Син В’ячеслав, він будує свою акторську кар’єру суто в Україні. Хлопець знявся у таких відомих серіалах як “Папаньки”, “На лінії життя”, а також у фільмі “Скажене весілля-3”. Хлопець поки не одружений, дітей не має.

Дочка Сумської

А от доньку Наталі звати Дар’я і вона хоч і доросла, але живе за кошти мами, адже кілька років назад чоловік Даші помер, а жінка  виявилась зовсім не пристосованою до життя. Тому Даша й онука Наталі живуть за кошти Сумської.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.