Дзідзьо вперше показав свою сестру: молода ошатна жінка з модною стрижкою боб-каре в кольорі шатен

Дзідзьо відомий український співак, який заслугував любов народу через свої веселі й позитивні пісні які завжди мали змогу підняти настрій. А ще вони всі дуже гарно засідали у пам'яті.

Михайло вважається народним артистом України, який нині разом зі своїм другом Олександром Пономарьовим їздить у концерні тури, де виступає заради благодійності на Збройні Сили України. І це, дуже велика робота, адже чоловіки не зупиняються ні на мить.

Дзідзьо з розмахом відгуляв весілля
Дзідзьо

Дзідзьо з’явився на українському просторі досить різко, мало хто навіть визнавав одразу його дивну, на той час творчість. Бо пісень про павуків чи про жартівливі романи ні в кого не було. Але Михайлові таки вдалося привити любов до своїх пісень. І зараз він цікавий не лише як просто співак, а ще й як публічна й цікава особистість.

Нині співака досить часто обговорюють, особливо те, що стосується його особистого життя. Чоловік не надто полюбляє розповідати щось про своє власне життя. Відомо, що Михайло багато років був одружений на своїй колезі Славії. Але вони доволі давно розійшлися й більше їхні життя не пов’язані. Та вони таки підтримують теплі стосунки, хоча розійшлися гучно й з образами.

Але Дзідзьо ще й доволі часто оприлюднює фотокартки зі своєю мамою, яку дуже кохає і дарує їй квіти навіть без приводів. Це дуже мило. Можна впевнено сказати, що Хома схожий на свою маму, вони дуже схожі зовнішньо та й за характером трохи також.

А от про те, що у Михайла є рідна сестра, майже ніхто й ніколи не знав, а вона є і навіть дуже красива і талановита. Виявляється, дівчину звати Оксана й вона займається виробленням прикрас. Жінка виробляє власноруч українські традиційні прикраси, які купують українські зірки.

Підтвердженням цього є коментар Ольги Сумської про купівлю прикрас від бренду сестри Михайла Оксани. Варто сказати, що між собою вони взагалі не схожі.

Схожі статті