Мішель Андраде відбила у подруги Пави та Міцкевича Аліни Ляшук бойфренда Артема: з ним і Мішина була

Мішель Андраде відома українська співачка з болівійським корінням, яка зогла завдяки своєму таланту завоювати любов і прихильність українців. Звісно, завдяки грамотному продюсуванню.

Мішель ніколи не любила говорити про своє особисте життя, адже вона молода, цікава та має гарячу кров, оскільки вона болівійка. Але Андраде завжди була дуже цікавою для українців та особливо, для чоловічої половини населення. І це дуже гарно підтверджують чутки про її романи. А днями співачка показала дуже цікаве фото з екс-учасником першого сезону шоу “Холостячка” Артемом Шепелем, який доволі активно веде свої соцмережі та є публічною людиною.

Артем здавався досить агресивним та запальним, але це було частиною правди й частиною гарно прописаного сценарію, адже врешті-решт це шоу. Шепель небагато ефірів пробув на проєкті, проте дуже яскраво запам’ятався глядачам, адже у ньому є певна харизма, яка дозволяє чоловікові приваблювати жінок.

Після завершення проєкту, Артем закрутив роман з учасницею десятого сезону “Холостяка” Аліною Ляшук. Дівчина дуже подобалась Шепелю і він вирішив спробувати завоювати її. Але оскільки Аліна була ще недостатньо дорослою для серйозних стосунків, то ображати він її не хотів. Тому вони залишилися гарними друзями й нині бачаться на регулярній основі.

Також з Аліною та Артемом можна часто побачити Паву та Влада Міцкевича за “МастерШеф”. Вони разом знімають чудові та смішні відеоролики й досить весело проводять час.

Та з Шепелем досі спілкується й Ксенія Мішина, за яку він боровся у “Холостячці”. Річ в тому, що жінка колись займалась з Артемом у залі. Але, як відомо, дівчини у нього немає, а от подруг хоч відбавляй і Шепелю це дуже подобається.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?