Одягнула довгу білу сукню: Тіна Кароль показалась у весільному вбранні – Дан Балан ні до чого

Тіна Кароль відома українська співачка, доля якої склалась не надто просто, адже вона більшість своїх років все тягне на собі. Виховання сина, роботу, життєві проблеми та вирішення всіх питань.

Річ в тому, що Кароль досить закрита людина, вона не розповідає нікому про свої проблеми оскільки все тримає в собі й можливо це через те, що вона Водолій за знаком Зодіаку. А Водолії завжди приховують свої проблеми та почуття. Тож, Кароль підпадає під список саме таких представників цього знаку. Навіть колись в інтерв’ю вона казала, що нікому не дзвонить навіть коли їй дуже погано.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тож, не дивно, що вона за всі роки без чоловіка Євгена Огіра, який помер від тяжкої хвороби, так і не змогла підпустити до себе якогось чоловіка. І саме тому співачка досі залишається самотньою. Хоча й здається, що її це зовсім не бентежить, вона може думати про це.

Та за все життя Кароль приписували неймовірну кількість романів з колегами, але найгучнішим був роман з Даном Баланом, який дуже активно залицявся до Тіни на всю країну. Але якщо спочатку артистка не сприймала це все серйозно, то згодом вона й сама вступила в цю гру залицянь й сприймала вже все це набагато спокійніше.

Щоправда, роману насправді так і не було, вже зрозуміло, що це гарний хід піар-команди шоу “Голос країни”. Проте стосунки Балана й Тіни насправді є досить гарними, але з дружньої сторони, а не з романтичної. Хоча з них точно могла б вийти гарна пара. Але не сталося.

Кароль у білій сукні

Так, днями співачка виступала на концерті й одяглась у білу довгу сукню, що спровокувало думки, немов зірка виглядає як наречена. І справді, така сукня дуже личить Тіні, проте заміж вона не збирається. А от Балан точно впустив свій момент. Але, як то кажуть, серцю не накажеш, тому вона обирає залишатися сама.

Схожі статті

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.