Незабаром стане як Євген Кошовий: Дмитро Монатік показав, наскільки сильно набрав за останній рік

Дмитро Монатік відомий український співак і танцюрист, який має власний стиль виконання та спілкування з публікою. Саме за це його і люблять українці, за його не типовість та глибокі думки.

За останній рік ми всі змінилися, і наше життя вже точно не буде таким, як було рік тому. У житті зірок прихильників завжди цікавило особисте та приватне життя, оскільки воно, як правило сидить рід замками. Тому, багато хто намагається дізнатися що приховують зірки. Особливо, коли вони змінюються зовні.

Діма Монатік
Діма Монатік

Так, наприклад, за останній рік Дмитро Монатік дуже змінився зовні, та й загалом, він трохи понизив свої рейтинги серед українців. Адже Монатік опинився одним з тих, хто поїхав за кордон у розпал війни разом з дружиною та дітьми.

Через це Монатіка вже встигли вписати у список зрадників та викреслити зі свого плейлиста. Проте все це лише загострення ситуації, яку люди самі ж й провокують. А людина просто була поруч з родиною, у нього малі діти, і їм поруч потрібен батько, який є для синів єдиним захисником та опорою. тим більше, що на фронті від нього не було б користі. А благодійністю Дмитро й так займався за кордоном. Він часто виступав на благодійних концертах і надсилав гроші на Збройні Сили України.

Та навіть у своєму щільному графіку Монатік примудрився набрати зайву вагу. Так, Діма майже ніколи не був досить струнким та завжди мав свій фірмовий стиль одягу, який завжди приховував недоліки фігури Дмитра.

Проте, коли співак повернувся до України і вперше з’явився на інтерв’ю у Маші Єфросиніної, де відверто розповів про своє життя за останній рік. А також чоловік досить сильно набрав вагу, і це дуже помітно. Та з того часу вже пройшов певний період часу, а Діма лише крупнішим став.

Монатік набрав вагу
Монатік набрав вагу

Днями Монатік з’явився на новому шоу на радіо “Муз.Редакція”,  де співак потрапив у кадр та показав досить пухлі щічки та запухлі очі. Можливо, Діма не висипається й саме тому так отікає, а можливо набирає вагу.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.