Зірка 1+1 Катерина Осадча замилувала світлиною з іншим чоловіком, і це не Юрій Горбунов – “Любий”

Зіркова ведуча 1+1, яка отримала популярність та впізнаваність завдяки "Світському життю" та допиту знаменитостей, показала свого тата та привітала його з днем народження.

Українська журналістка Катерина Осадча – корінна жителька столиці, адже з самого народження та будування кар’єри прожила в цьому славнозвісному місті. Народилася 1983 року у звичайній сім’ї: батько, на ім’я, Олександр Володимирович працював генеральним директором “Київприлад”, а мама – за фахом бібліотекарка, але нині домогосподарка.

Катерина зростала досить творчою особистістю, з дитинства займалася музикою, танцями й навіть у 13-річному віці розпочала кар’єру моделі після того, як закінчила школу підготовки моделей агентства “Багіра”, адже зірка має всі дані, аби підкорювати сцену подіуму та приголомшувати своїм професіоналізмом публіку.

Катерина Осадча
Катерина Осадча замилувала світлиною з іншим чоловіком

Нещодавно Катерина Осадча у своєму Instagram показала найрідніших їй людей – батьків й з нагоди свята свого батька Олександра, публічно привітала чоловіка з його днем народження, присвятивши цілий допис, з найтеплішими словами та побажаннями.

“Любий тато, з Днем народження. Дякую за все! Я бажаю тобі здоров’я! Сил у твоїй не простій роботі, особливо в цей складний час, ти приклад для мене, як долати перешкоди і йти вперед”, – написала Осадча.

Зірка 1+1 Катерина Осадча замилувала світлиною з іншим чоловіком

Нагадаємо, що героїня нашого матеріалу у 2017 році узаконила свої стосунки з колегою по роботі в 1+1 Юрієм Горбуновим. Зіркове подружжя нині приклад міцного союзу для багатьох українських родин. Разом виховують двох спільних синів – старшого Івана та молодшого Данила. Окрім цього, від попереднього шлюбу жінка має сина Іллю, від депутата Олега Поліщука, якому наразі 20 років.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.