Після розлучення з Остапчуком і почутого діагнозу Христина Горняк показала себе в сльозах: “Це якесь пекло”

Нотаріус Христина Горняк стала активно вести свій блог в соціальній мережі Instagram після шлюбу з телеведучим Володимиром Остапчуком, адже увага до її персони значно посилилася.

Володимир Остапчук відзначився у світі українського шоу-бізнесу не тільки своїм талантом ведучого, а ще скандальними розлученнями, про які довго говорили медійні колеги та українські глядачі. Проте чоловік переконаний, що нині не повторить помилок минулого й побудує щасливе подружнє життя з молодою, 22-річною коханою Катериною Полтавською.

Нотаріус Христина Горняк зібрала свою аудиторію підписників в більшості завдяки Володимиру, адже всіх цікавило, хто став другою офіційною дружиною зірки. Однак показана на публіку ідилія тривала недовго, оскільки у 2022 році цей шлюб теж розпався, натомість нині залишилося відкрите питання з поділом спільного будинку колишніх.

Христина Горняк вже готова до нових знайомств
Христина Горняк показала себе в сльозах

Героїня нашої статті повідомила, що нині має серйозні проблеми зі здоров’ям, проте детальніше про обстеження у лікаря, яке відбулося 5 червня ще не розповідала. Лише зазначила, що пов’язано це безпосередньо з ниркою – її потрібно буде або видалити, або є шанс поборотися за її збереження. Христина завжди намагається бути чесною зі своєю аудиторією, а також підтримати тих, хто, можливо, опинився в такій ситуації.

Проте до цих проблем ще додалися емоційні потрясіння, стреси на фоні останніх подій та неприємних новин, які приносять на нашу землю росіяни. Жінка постала на світлині у повному розпачі та сльозах, а також в повному нерозумінні, як триматися й не зламатися.

Христина Горняк показала себе в сльозах

“Я не знаю… Це якесь пекло…. Другий день я плачу, бо до мого емоційного стану додалося те, що вдома, і все, мене розмазало”, – поділилася Христина.

Користувачі почали підтримувати жінку, адже ми не маємо права опустити руки, адже життя, здоров’я та збереження власного метального стану зараз понад усе.

Схожі статті

Вітвіцька та її коханий Ситайло відгуляли гучне весілля: зірка засяяла у білій сукні та з ниткою перлин

Соломія Вітвіцька відгуляла гучне весілля разом зі своїм коханим Олексієм Ситайлом та вразила неймовірним образом. Ведуча постала у білосніжні сукні та в перлинах.

Катя Осадча показала, яким виріс її середній син від Горбунова: капітан корабля із золотавою шевелюрою

Катерина Осадча вперше показала, як виглядає її середній син Іван, котрий народився від Юрія Горбунова. Хлопець успадкував гени матері. Подробиці в матеріалі.

Все більше схожа на сестру від іншої мами: Камалія показала, як змінилася її дочка-двійнятко від Захура

Найбагатша співачка України Камалія показала, як зараз виглядає її дочка двійнятко. Як так сталося, що вона схожа на іншу жінку і хто вона?

По дорозі в Монако: Олександр Усик показався на велосипеді посеред моря — транспорт дивний, але ефектний

Відомий український боксер Олександр Усик неабияк здивував мережу, коли показав велосипед, що їздить по воді. Опанувати незвичайний транспорт, чоловік зміг з першого разу.

Через нього не дала шансу відомому багатію і красеню: що відомо про немолодого чоловіка Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років шукала своє щастя, і відхилила можливість бути з неймовірної краси мільйонером. Тоді стало відомо про її роман з іншим.

“Мам, не хвилюйся”: Ксенія Мішина розповіла, як почалось нове життя її сина — чи впорався Платон?

Син відомої української акторки Ксенії Мішиної, за тиждень навчання зробив те, чого остерігаються інші, адже реакція батьків може бути не такою, як у зіркової мами.