Перша дружина Джеджули Леус відгуляла розкішне весілля та показала неймовірної краси сукню: “Весільна мама”

Юлія Леус стала першою законною дружиною скандального телеведучого Андрія Джеджули. Чоловік неодноразово потрапляв у різні сварки та гучні скандали, особливо, пов'язані з жінками.

Леус вийшла заміж за Джеджулу бувши вже мамою, вона мала доньку Ангеліну від першого шлюбу. На той момент дівчина була підлітком та сприймала нового партнера мами як свого друга, але так було лише перший час. Річ в тому, що згодом Джеджула почав проявляти характер та навіть, знущатися з Юлі. Та Ангеліна теж не лишалась осторонь страждань своєї мами.

Андрій Джеджула та Юлія Леус
Андрій Джеджула та Юлія Леус

Чому Леус терпіла знущання можна пояснити, адже у дівчини було нелегке дитинство. мама Юлії багато років перебувала за кордоном на заробітках, а тато засудив дівчину через народження дитини у підлітковому віці. Тому, Юля обрала жити з батьком своєї дитини у його батьків, які на відміну від її прийняли молодят і малюка добре, але ненадовго. Та врешті й свою доньку Юлії довелося виховувати та підіймати самостійно. Звісно, було складно й іноді неможливо все тягнути на собі, проте зараз Леус може пишатися своєю стійкістю та тим, як виховала дитину.

Зараз Ангеліна вже достатньо доросла й вже заміжня. Обранцем дівчини став доволі не простий хлопець – гравець київського “Динамо” Ілля Забарний. Він дуже перспективний гравець, якого вже давно кличуть у закордонні клуби, але він обирає грати за рідний Київ.

Пара зустрічалась доволі довго і 4 вересня 2022 року Хлопець наважився на пропозицію руки та серця. І звичайно, Ангеліна погодилась та днями вони зіграли весілля. Щоправда, сама дочка Реус поки не стала ділитися кадрами. проте її мама показала дуже красиве відео у неймовірній сукні.

Сукня Леус
Сукня Леус

Видно, що це святкова сукня, і відео Юля підписала “Весільна мама”. А це значить, що у такому вбрані вона була присутня на весіллі своєї старшої дочки Ангеліни, яка зіграла весілля зі своїм завидним нареченим футболістом.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.