Леся Нікітюк ледь не поцілувала нового ведучого “Хто зверху?” Богдана Буше – на зніманнях вирують пристрасті

Не так давно публіка дізналася, хто став новим ведучим "Хто зверху?" й замінив Сергія Притулу, а тепер прихильники побачили, які пристрасті вирують на знімальному майданчику.

Телеведучий Слава Дьомін, який став учасником шоу чоловічої команди, відкрив завісу цікавих деталей зі знімань й, навіть, зміг поставити питання Лесі Іванівні. Однак спершу вирішив показати досить пікантну світлину, яка залишила багато питань у глядачів та прихильників зірок.

Леся Нікітюк ледь не поцілувала нового ведучого Хто зверху? Богдана Буше

У своєму Instagram Слава показав фото, де Нікітюк ледь не поцілувала нового колегу по роботі Богдана Буше, адже здавалося, що ось-ось вона доторкнеться до губ чоловіка. Проте далі Дьомін опублікував відповіді на запитання, які задав Лесі й одним з них було, чи змогла б вона закрутити роман з Богданом.

“Який відсоток того, що ти замутиш з Богданом? Мінус 30%”, – відповіла Нікітюк.

Леся Нікітюк відповіла на запитання Слави Дьоміна

Таким чином, зірка хотіла відвести підозри та всі чутки про службовий роман на Новому каналі, однак бачимо, що Богдан по зовнішнім параметрам досить імпонує Лесі, тому виключати теорію про наявну симпатію ми не можемо.

Нагадаємо, що телеканал СТБ натякнув на те, що бажає бачити цю знаменитість в ролі головної холостячки 3 сезону, однак сама Нікітюк не поспішає приймати цю пропозицію, ба більше, на питання від Дьоміна, хто піде швидше на шоу – вона чи Богдан, відповіла, що Богдан.

“Хто з вас першим піде на Холостяк: ти чи Богдан? Богдан”, – зазначила Леся.

Сам Дьомін колись відкрив секрет, хто б міг приборкати серце білявої красуні, адже вияснилося, що її приваблюють мужні, сильні, хоробрі чоловіки зі Збройних сил України, адже захоплюється ними та їхньою безстрашною роботою.

Схожі статті