Неля Шовкопляс показала своїх 9-річних двійнят та замилувала дитячою ідилією – “Отака вона братська підтримка”

Зірка 1+1 Неля Шовкопляс цікавить багатьох телеглядачів своїм особистим життям, адже про коханого не розповідає, однак показує 9-річних двійнят, які підтримують одне одного в складних ситуаціях.

Успішна телеведуча ранкового телешоу “Сніданок з 1+1” Неля Шовкопляс рідко повідомляє деталі особистого життя й неодноразово провокувала на думки про службовий роман з Єгором Гордєєвим. Та й самі колеги своїм спілкуванням та теплими світлинами підігрівали інтерес до наявних пліток.

Неля Шовкопляс збирається покинути Гордєєва
Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв

Однак Нелі все ж вирішила вийти з тіні й показати свого офіційного чоловіка Владислава Шовкопляс у 2018-му, з яким багато років перебувають у шлюбі й виховують 9-річних синів. З майбутнім обранцем жінка познайомилася завдяки спільному хобі: обидвоє обожнюють пішохідний туризм й привчають до активностей своїх дітей.

Так, у своєму блозі знаменитість продемонструвала сімейну ідилію та справжні теплі взаємини, які мають бути в найрідніших людей. Неля повідомила, що один з її хлопчиків захворів, однак інший відразу прийшов підтримати брата.

“До Тімохи в лікарню приїхав брат. Щоб не так скучно нам було і щоб морально підтримувати під час болючих уколів. Отака вона братська підтримка: якщо один лягає в лікарню – інший майже завжди поруч! І так вони роблять років з 4-х. Завжди!”, – розповіла Неля.

Неля Шовкопляс показала своїх 9-річних двійнят та замилувала дитячою ідилією

Нагадаємо, що нещодавно жінка зі своїми нащадками передали велику гуманітарну допомогу всім постраждалим внаслідок нещастя на Каховській ГЕС. Хлопчики допомагали зірковій матусі й ба більше, самі брали участь в пакуванні необхідних речей. Зірка щаслива, що змогла зробити благу справу й залучити до неї власних дітей.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.