65-річна мама Дана Балана засвітилася в Італії з округлим животом: Людмилу Балан зловили папараці (ФОТО)

Матір знаменитого молдавського виконавця Дана Балана Людмила засвітилася за кордоном та заінтригувала мережу округлою фігурою. Чи є імовірність, що жінка вагітна?

Безумовно, Дан Балан проклав собі шлях до успішної творчої кар’єри завдяки таланту та наполегливості. Втім, на допомогу йому приходила і матір, яка прекрасно знається на шоу-бізнесі. Людмила Балан є суперзіркою у Молдові.

Як відомо, з деяких часів мама виконавця також заробила любов і в Україні.

Розкішна мама Дана Балана Людмила
Мама Дана Балана засвітилася в Італії з округлим животом

Мама Дана Балана засвітилася в Італії з округлим животом

Поближче з жінкою українська аудиторія познайомилася під час трансляції вокальної програми “Голос країни”, де Дан Балан на той час був тренером. Зокрема, глядачі одразу ж звернули свою увагу і на знання зірки у музиці, і на її ніжні стосунки зі спадкоємцем, і на неймовірну схожість з українською поп-діву Тіною Кароль, яка лише підлила олії у вогонь пліток про роман між Тіною та Даном. Тоді ж жінки познайомилися і налагодили зв’язок.

Цього року Кароль відвідала Молдову, а Людмила була на цьому концерті. Поп-діва зі сцени наговорила компліментів жінці, а також її сину.

Зараз же Людмила Балан перебуває в Італії. Нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий кадр, на якому засвітилася за округлим животиком.

Мама Дана Балана засвітилася в Італії з округлим животом

Вочевидь, жінка щільно поїла, адже Людмила неабияк слідкує за своєю фігурою і в своїй 65 років постійно інтригує мережу неймовірною стрункістю та красою ніг. Артистка настільки ретельно слідкує за своїм тілом, що досі може собі дозволити одягати дуже короткі сукні. Безумовно, кадри Людмили збирають соціальній мережі купу компліментів, адже неможливо пройти повз такої вроди.

Нагадуємо, що на початок повномасштабної війни Дан Балан знаходився на території України, про що не говорив на публіку. Чоловік декілька тижнів намагався вибратися закордон, і врешті-решт йому це вдалося. Пізніше Людмила підтвердила, що її син все ж таки евакуювався, хоча і не без складнощів. За офіційною версією, Дан проживає в Сполучених Штатах Америки, однак чоловіка бачили в Туреччині та в Києві.

Схожі статті

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?