Як виглядає кохання всього життя Олега Винника: не зміг забути світловолосу обраницю, з якою закрутив в юності

Особисте життя Олега Винника тривалий час залишалася цілковито загадкою для його шанувальниць і лише останнім часом з'являються все нові деталі.

На українську естраду Олег Виник прийшов в образі холостяка та серцеїда. І цей образ йому вдавалося зберігати тривалий час. Втім, вовчиці все більше і більше цікавилися справжнім сімейним станом артиста, а на попит завжди випадає пропозиція.

Так, з часом журналістам все більше вдавалося підібратися до правди. Зокрема, преса приїхала до рідного села артиста, де він виріс і дізналася інформацію з перших вуст.

Як виглядає кохання всього життя Олега Винника

Олег Винник і Таюне
Як виглядає кохання всього життя Олега Винника

Односельчани виконавця розповіли, що в юності він одружився на дівчині сусіднього села. Сталося це під час навчання. Було зіграно два торжества. А потім молода людина прийняла рішення емігрувати до Німеччини. Згодом за ним поїхала і новоспечена дружина. Нею, як запевняли жителі села, була ніхто інша як Таїсія Сватко — бек-вокалістка зірки.

Таюне
Як виглядає кохання всього життя Олега Винника

І жінка дійсно частину свого життя прожила в Європі. Подейкують, що у пари також народився син Юліан, який продовжує мешкати в Німеччині. Хоча Олег усе своє життя наполягав на тому, що він не одружений, спростовувати почу ту інформацію не став, а лише розізлився.

Пізніше чоловік припинив говорити про те, що в нього немає дружини та дітей, а натомість заявив, що хоче, аби люди цікавилися його музику та творчістю, а не особистими справами.

Як виглядає кохання всього життя Олега Винника

Після початку повномасштабної війни в Україні зник не тільки виконавець, але і його таємна дружина. Таїсія повністю дотримувалася лінії поведінки свого керівника і досі не виходить на зв’язок ні з пресою, ні на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Як відомо, до 24 лютого жінка активно будувала сольну кар’єру і навіть пропускала деякі концерти з чоловіком.

Однак, вторгнення внесло свої корективи. Не так давно Олег розірвав контракт зі своїм продюсером що може означати, що сім’я не збирається повертатися на батьківщину. Втім, зірка продовжує допомагати волонтером та передає автомобілі на передову.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.