Без Притули стала копією травесті-діви Монро: Леся Нікітюк показала, що з нею зробила робота на Новому каналі

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, співачка, і, з недавніх часів волонтерка. Дівчина досить швидко змогла завоювати любов і прихильність українських глядачів і слухачів.

Нікітюк дівчина неординарна, вона має гостре почуття гумору, яке підкорює кожну людину, яка знає Лесю. Її оптимізм та водночас серйозність вражає, оскільки ці дві якості досить важко в собі вміщувати, але дівчині вдається. Насправді Леся за останній рік стала справжнім відкриттям, оскільки вона проявила себе як співачка, та гідна людина, яка готова заради людей на все.

Сергій Притула та Леся Нікітюк
Сергій Притула та Леся Нікітю

Справжня популярність до Нікітюк прийшла з часів проєкту “Хто зверху?”, коли вона стала співведучою Сергія Притули. Тоді Леся була недостатньо досвідченою та це нікого не лякало, бо Сергій дуже сильно підтримував Лесю та навчав її різним фішкам ведучого у кадрі, також Лесі допомагав Олександр Педан, який є незмінним суддею на шоу. І завдяки цьому й таланту дівчини, все вийшло і зараз жінка є справжньою зіркою Нового каналу.

Раніше Притула був незмінним ведучим “Хто зверху?”, а зараз такою ведучою стала Леся, оскільки часи змінюються. А особливо, у нас в Україні все за останні півтора року все неймовірно змінилося, адже у нас в країні йде повномасштабна війна. Притула пішов у політику та волонтерство з корінням і заявив, що до розважального контенту він не повернеться.

Та Новий канал вирішив, що людям потрібен гарний і веселий контент, тому новий сезон улюбленого “Хто зверху?” повертається на екрани, але без Сергія. Але замість нього буде ведучим Богдан Шелудяк, більш відомий як Буше.

Образ Нікітюк
Образ Нікітюк

Зйомки проєкту вже стартували, і Леся залюбки демонструє залаштунки. Тож, днями дівчина показала, як її фарбують, і саме на цьому фото вона була дуже схожою на відому українську травесті-діву Монро. Така ж зачіска та макіяж, проте, можливо це був не фінальний образ. Але це ми зможемо побачити вже восени в ефірах.

Схожі статті

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.