“Я все зроблю для тебе”: Катерина Репяхова показала чоловіка, якого кохає понад усе – з Павліком розлучення?

29-річна дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова показала чоловіка, якого любитиме усе своє життя й готова прикласти максимум зусиль заради його щасливого майбутнього.

Ще одна пара зі світу українського шоу-бізнесу, яка досить довго перебувала в центрі публічних обговорень. Віктор Павлік вчетверте одружився з молодою концертною директоркою Катериною Репяховою, яка у 2021 році подарувала спільного нащадка Михайла.

Катя Репяхова
Катерина Репяхова показала чоловіка, якого кохає понад усе

Катерина зізналася, що дуже мріє про доньку, тому зупинятися на одній дитині подружжя не збирається. В маленького Михася спостерігається затримка мовлення, тому з ним активно займаються фахівці та у дитячому садочку.

Катерина Репяхова показала чоловіка, якого кохає понад усе

Так, блог Катерин Репяхової набирає все більших обертів через її велику активність та розповідей з сімейного життя зі співаком Павліком. Нещодавно жінка привітала сина Михайла з його 2-річчям та показала зворушливе відео всього сімейства. Вона зізналася, що зробить усе для його щасливого майбутнього та любить цього ще маленького чоловіка понад усе.

“Я все зроблю для тебе! Я заради тебе крила скину, я заради тебе гори здвину і я буду у твоєму серці постійно. З днем народження, життя”, – зворушливо привітала сина Репяхова.

Катерина Репяхова показала чоловіка, якого кохає понад усе

Нагадаємо, що Катерина Репяхова 13 червня зустріла свої 29 років. З цієї нагоди вся родина зібралася за одним затишним столом святкування, в розкішному будинку Карпат. Кімната ломилася від кількості подарованих квітів, а сама жінка щиро дякувала всім найріднішим за те, що розділили цей радісний момент життя.

Схожі статті