47-річна Наталія Могилевська в домашньому халаті та без косметики підтримала тренд Кароль – на себе не схожа

47-річна співачка України Наталія Могилевська підтримала тренд колеги Тіни Кароль та показала шкіру обличчя зовсім без макіяжу, а також подякувала за теплу зустріч в Черкасах.

Артисти, які проживають на території Батьківщини – продовжують працювати задля перемоги, влаштовувати концерти в різних містах й перераховувати зароблені кошти на Збройні сили України чи окремим людям.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська в домашньому халаті та без косметики підтримала тренд Кароль

Нещодавно співачка Наталія Могилевська присвятила допис всім жителям Черкас та подякувала за теплу зустріч на спектаклі, щирі емоції та співи разом з нею. На опублікованій світлині, знаменитість постала в домашньому обліку – кольоровому халаті, зовсім без макіяжу, але з великою осяйною посмішкою. В коментарях підписники зазначили, що не впізнали улюбленицю, однак запевняють, що зірка виглядає розкішно, молодо й без гриму та великої кількості косметичних засобів.

“Дякую, Черкаси, за прекрасний спектакль! Так приємно – початок літнього сезону. Басейн тільки наповнюється, все тільки починається. Вірю у краще”, – написала Могилевська.

Наталія Могилевська в домашньому халаті та без косметики підтримала тренд Кароль

Згадала й місце, де зупинилася в гостинних Черкасах й теж подякувала готельному комплексу посеред лісу на березі Дніпра за розкішну домашню атмосферу, приємний сервіс та класний відпочинок.

Нагадаємо, що тренд Тіни Кароль набирає все більших обертів в публічному просторі. Коли діва прикрасила обкладинку відомого глянцю Elle в природному зовнішньому вигляді, без тіней, помади, тонального крему та інших коригувальних засобів, інші знаменитості також почали демонструвати своє обличчя без мейку та будь-яких фільтрів на смартфоні.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.