Фотошоп не допоміг, а зробив тільки гірше: 50-річна Руслана Лижичко збентежила зовнішнім виглядом (ФОТО)

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко оприлюднила нове фото та схвилювало своїх шанувальників виглядом. Усі деталі дізнійтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко присвятила естраді більше 20 років. Зірка з великою любов’ю ставиться до сцени, а також з уважністю відноситься до власного образу в шоу-бізнесі. При цьому виконавиця намагається тримати баланс. Зірка не перегинає палицю з уколами краси, не епатує і перш за все привертає до себе увагу саме через свою творчість.

Руслана Лижичко невдало скористалася фотошопом і вразила виглядом

Раніше артистка давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповідала про те, як зберігає свою красу. Адже Руслані вже 50 років і далеко не кожна жінка виглядає у цьому віці так, як вона. Здебільшого співачка робить ставку на спорт. Важко не помітити, що фізична підготовка Лижичко знаходиться на вищому рівні.

Руслана Лижичко з малюком на підході підготувала для нього колискову
Руслана Лижичко невдало скористалася фотошопом і вразила виглядом

І вона допомагає не тільки у повсякденному житті, але і впоратися з навантаженнями на сцені. Що стосується обличчя, Руслана зізнавалася, що робила лише зволожувальні уколи. І здебільшого критикувати артистку немає за що. Однак нещодавно вона трохи перебільшила з фотошопом.

Так, Руслана оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на які помітно, що було використано забагато ретуші, за рахунок чого не видно зморшок і структури шкіри, а тому вигляд у зірки був дуже неприроднім і напруженим.

Руслана Лижичко невдало скористалася фотошопом і вразила виглядом

Нагадуємо, що незадовго до початку повномасштабної війни в Україні Руслана дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що збирається стати матір’ю. При цьому вона підкреслила, що свого первістка народить сама, а на рахунок наступної дитини вже може думати про усиновлення.

Через публічні розмови про бажання материнства у Руслани виник невеликий конфлікт з її чоловіком Олександром Ксенофонтовим, який не бажав виносити це на публіку. А через вторгнення мрія народити малюка знову відклалося у довгий ящик. Це досить знайома ситуація для артистки, адже 2013-го вона також говорила про свої плани на пологи, а потім роз почалися проблеми в країні і вона повністю присвятила себе батьківщині.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.