Як Олег Винник змінився після втечі до Німеччини: сиве волосся, борода, непоказний вигляд та сумний погляд

Знаменитий український виконавець Олег Винник завжди славився зовнішністю, яка підкорювали натовпи фанаток. Але як артист змінився під час паузи в кар'єрі?

Відомий український виконавець Олег Винник пройшов шлях від простого життя до слави два рази. Спочатку він побудував успішну кар’єру у Німеччині, а потім повернувся на батьківщину підкорювати співвітчизників.

Як Олег Винник змінився після втечі до Німеччини

Три жінки Олега Винника
Як Олег Винник змінився після втечі до Німеччини

Судячи з усього, підкорювати шоу-бізнес повелителю вовчиць доведеться і втретє. Так, Олег зник з інформаційного простору України напередодні початку повномасштабної війни в Україні і з тих пір не з’являвся у жодному інтерв’ю, жодному шоу та не виходив на українську естраду. Безумовно, цей фактор впливає на репутацію артиста.

Коли скандал навколо зірки розгорівся з небувалу силою, юристи прийшли на допомогу. Так, про еміграцію Олега публіці розповіла саме його адвокат. Однак пояснила, що чоловік виїхав закордон не через війну, а через проблеми зі здоров’ям. Мовляв, у Німеччині він проходить лікування. І якби фанати не намагалися підловити команду виконавця на брехні, не виходить, адже Винник дійсно ще до 24 лютого скасовував концерти через стан здоров’я.

Окрім цього виконавець регулярно передає гроші та техніку на передову. Щоб не бути голослівним Роман Недзельський, який передавав автівки від Винника військовим, опублікував кілька знімків з ним.

Як Олег Винник змінився після втечі до Німеччини

У кадрі Олег постає зовсім не таким, яким його звикли бачити на сцені. У повелителя вовчиць відросло сиве волосся, борода, а блискучі костюми змінилися на непоказний одяг кольору хакі.

Нагадуємо, що за півтора року артист зробив лише дві публікації на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Навесні стало відомо, що продюсер розриває контракт з виконавцем, через що Олег нібито приїжджав в Україну. Після артист видалив одну фотографію з Instagram, що здалося для шанувальників вельми дивною поведінкою.

Тим часом серед аудиторії з’являлися версії, що виконавець хворіє на онкологію, однак Роман Недзельський дану теорію спростував. Тим не менш, чоловік не став приховувати, що проблеми зі здоров’ям тим не менш серйозні.

Схожі статті

“Зібрала всіх”: 37-річна Анастасія Приходько показала рідкісні кадри з трьома дітьми від різних чоловіків

Співачка Анастасія Приходько не часто балує своїх шанувальників знімками з родиною. Проте, цього разу жінка зробила виняток та показала сімейний відпочинок у горах.

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.