Арсен Мірзоян показав новонародженого малюка та вразив зізнанням: Тоня Матвієнко зробила зірку багатодітним

Відомий український виконавець Арсен Мірзоян з великою ніжністю ставиться до питань, що стосуються його дітей. Особливо, коли мова йде заходить про дочку.

Службові романи не так часто мають прекрасний фінал, але деяким паром все ж таки вдається врятувати своє кохання, пройти через усі труднощі разом і довести світу, що усе це було зроблено не просто так. Арсен Мірзоян закохався у Тоню Матвієнко, будучи одруженим чоловіком. Вже тоді в нього підростало двоє синів.

Але навіть це не зупинило його на шляху до омріяної жінки. Врешті-решт у подружжя відбувся діалог, в результаті якого було прийнято рішення, що Арсен залишиться з Матвієнко, а усі зароблені кошти та майно відійдуть його сім’ї.

Арсен Мірзоян показав архівні фото молодшої дочки Ніни

Іншу родину Арсен Мірзоян будував уже під дахом легендарної української співачки Ніни Митрофанівни Матвієнко, яка люб’язно відкрила свої двері для чоловіка. А вже незабаром з’явився плід цього кохання. Мова йде про маленьку красуню Ніну, яка отримала ім’я на честь своєї бабусі.

Тоня Матвієнко вперше з початку війни показала Арсена Мірзояна, який захищає Україну
Арсен Мірзоян показав архівні фото молодшої дочки Ніни

Незабаром зроблені фотографії, на яких зіркова мама сфотографувалася разом з коханим чоловіком та новонародженою дочкою потрапили до преси. Відповідні кадри висять на стіні і в будинку Ніни Митрофанівни, оброблені у чорно-білому кольорі. Якось Арсен оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram даний кадр, коли вітав кохану дружину з Днем матері.

Арсен Мірзоян показав архівне сімейне фото з Тонею Матвієнко

Свого часу Тоня навіть розповіла про те, як дізналася про свою вагітність. Співачка спочатку дуже сумнівалася, але після візиту до лікаря прийняла рішення, що необхідно розповісти Арсену про те, що в нього з’явиться спадкоємець. Звісно, тоді вони ще не знали, що на підході саме дівчинка.

Коли Мірзоян почув новину, то одразу зрадів. Зараз маленька Ніна є найбільшим скарбом у сім’ї. Її люблять, балують і бережуть. Дівчинка багато часу проводить з рідними братами по батьковій лінії, адже Тоня змогла з ними поладнати і хлопці часто подорожують з сім’єю. Та чи планують Арсен та Тоня народження ще однієї дитини залишається загадкою. Як би там не було, але Арсен Мірзоян вже вважається багатодітним батьком.

Схожі статті

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?