Червоне чи чорне: Тіна Кароль показала довгі ноги та струнку фігуру в розкішних сукнях – Дан вважає моделлю

Музична виконавиця Тіна Кароль ладна вражати публіку не тільки силою голосу, а й розкішним зовнішнім виглядом, адже в її модному арсеналі містяться чимало трендових суконь.

Жіноча половина українського населення мріють мати подібну доглянуту зовнішність у свої 38 років. Співачка Тіна Кароль не приховує, що старанно доглядає за собою, своїм тілом, вдаючись до косметологічних послуг та послуг стилістів.

Реліз кожної пісні чи анонс знакової для неї події, неможливий, якщо Тіна не зможе обрати відповідний образ. Пластичний хірург Настя Семенів надала свій професійний коментар, на які процедури вдалася зірка, аби в 38 років мати молоду шкіру обличчя. Імовірніше за все, артистка змінила собі форму підборіддя філерами, також могла зробити ботулінотерапію чола та міжбрів’я для попередження появи зморшок.

Тіна Кароль показала, як одягається поза сценою
Тіна Кароль показала довгі ноги та струнку фігуру в розкішних сукнях

Наприкінці діагностики фахівець припустила, що ідеальний стан шкіри Кароль підтримує завдяки колагеностимуляторам.

Нещодавно Тіна Кароль у своєму блозі соціальної мережі Instagram показала дві розкішні сукні її гардеробу для виступів на сцені. Артистка продемонструвала довгі ноги та струнку фігуру, а також запитала у підписників, який колір – червоний чи чорний їй більше до обличчя.

Тіна Кароль показала довгі ноги та струнку фігуру в розкішних сукнях

На відео користувачі запримітили червоний образ з вирізами у вигляді сердечок, який бачили на виступі “Євробачення-2023”. Чорна сукня – ідентичного типу, однак відрізнялася лише іншим кольором. Витончена талія, виріз з показом струнких ніг та типова для неї червона помада на пишних губах, виднілися в невеличкому відеоролику під власний трек “Show Me Your Love” за часів конкурсу “Євробачення-2006”.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.