Євген Клопотенко засипав Тараса Тополю яскравим букетом соняшників просто вулиці: що відбувається між ними?

Днями відомий український співак і фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя святкував своє День народження. Оскільки у чоловіка багато прихильників та друзів його привітала велика кількість людей.

21 червня Тарасу виповнилося 36 років, і до цього часу він встиг досягти багатьох речей. По-перше, він має велику родину і чудову дружину, яка теж займається музикою все своє життя Alyosha. Саме вона народила Тарасу чудових діточок, яких він дуже любить і завжди готовий піклуватися про них та бути поруч, адже бути батьком для нього це щастя. По-друге, Тополя став успішним музикантом, який є дуже популярним, адже його пісні полюбляють українці.

Alyosha і Тарас Тополя з синами

Також Тарас навіть встиг побувати на війні, він був у гарячих точках парамедиком і приймав активну участь у захисті нашої рідної України. Тим самим він показав свою стійкість та наснагу. До того ж на фронт Тарас пішов сам, адже вважає, що це його борг, тому що він чоловік і має бути там, де потрібна сила.

Тому, Тарас може собою пишатися у свої 36 років. Можливо сам він і не вважає це за досягнення та подвиги, але насправді це дуже серйозні речі. Саме через це його поважають у творчих кругах та всі його друзі, близькі та знайомі.

І хоч його День народження було 21 червня, його досі вітають друзі та колеги. Так, вчора Тарас показав, як Євген Клопотенко привітав його з цим днем та фактично засипав букетом з соняшників.

Звісно, Тарасові було неймовірно приємно отримати таке привітання від свого друга. Варто зазначити, що Клопотенко досі креативно підійшов до питання свого подарунка. Він завжди вигадує щось цікаве та неординарне, і букет соняшників саме те, що потрібно.

Клопотенко привітав Тараса Тополю
Клопотенко привітав Тараса Тополю

Тож, це привітання Тополя показав у своїй сторіс в соціальній мережі інстаграм і таким чином подякував Євгенові за привітання та сказав, що любить його. Звісно, як гарного друга.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.