74-річна Алла Пугачова збільшила собі губи та вразила результатом: шанувальники навіть не впізнали (ФОТО)

Легенда радянської естради Алла Борисівна Пугачова нещодавно оприлюднила новий кадр, на якому продемонструвала значні зміни у своїй зовнішності.

Зовнішність легенди радянської естради Алли Борисівни завжди викликала багато дискусій. Хтось вважав її неймовірною красунею, а хтось відкрито критикував абсолютно все — від зайвої ваги до не стильної зачіски. Схуднути Пугачовій вдалося лише на заході своїх літ, хоча зробити вона це намагалася впродовж всього свого життя.

Та і зробити це вдалося їй не завдяки сили волі, а через захворювання — діабет.

Алла Пугачова продала свій розкішний замок
Алла Пугачова збільшила собі губи та показала результат

Артистка тим не менш із великим задоволенням демонструє свої стрункі ноги, нову зачіску, стильні образи і навіть позує в купальнику.

Алла Пугачова збільшила собі губи

Зараз же шанувальники впевнені, що Алла Борисівна збільшила свої губи. Джерелом даних чуток послужив новий кадр, який на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram оприлюднив співак Максим Леонідов. До речі, у питаннях стосовно повномасштабної війни він повністю солідарний з Максимом Галкіним та його зірковою дружиною.

Зірка виїхав з російської федерації ще на початку повномасштабної війни. На даний момент чоловік також мешкає в Ізраїлі, як і сама Алла Борисівна. Нещодавно Леонідов дав концерт, на який завітала Пугачова.

На зустріч зі своїм другом зірка прийшла у повному параді, з укладанням, макіяжем та у костюмі. Для знімку артистка злегка посміхнулася. У легенди радянської естради з’явилися виражені пухкі губи з чітким контуром. Тож цілком імовірно, що примадонна дійсно зробила собі операцію або скористалася послугами косметолога. Крім цього, у Пугачової “підтягнулося” підборіддя, нижня частина обличчя стала “гострою”.

Алла Пугачова збільшила собі губи та показала результат

Примітно, що ще декілька місяців назад в мережі з’являлась інформація про те, що Алла Пугачова наважилася на операцію підтяжки обличчя. Також поширювалися кадри, на яких видно крупним планом лінії на щоках артистки, які могли свідчити про пластику.

Єдина операція, про яку Алла Пугачова говорила з журналістами відкрито — це операція на голосові зв’язки, яку їй оплатив російський бізнесмен, настільки він був закоханий у голос артистки.

Схожі статті

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.

Ведуча ТСН Наталія Островська не змогла приховати свою неприємність: “Випало майже все волосся”

Відома українська телеведуча Наталія Островська вийшла на зв'язок та розповіла про неприємну ситуацію, яка з нею сталася вночі. Що ж відбувається?